Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Estudiants utilitzen la intel·ligència artificial per millorar la reputació on-line de l'enoturisme

02 de novembre de 2023

L'alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, informació i assistència turística, especialitzat en Enoturisme, sota la supervisió del professor Èric Enguita, ha posat en marxa la llavor d'un innovador projecte per millorar la reputació de les empreses d'enoturisme a través de l'ús de la tecnologia. Mitjançant l'ús de ChatGPT, els estudiants han implementat estratègies per gestionar i millorar la imatge de les opinions dels visitants en plataformes com TripAdvisor i Google Maps, també per la resolució de crisis en casos d'opinions molt dolentes.

"Amb l'ús de les últimes tecnologies, volem revolucionar l'experiència de l'enoturisme", afirma Enguita, el supervisor del projecte. "Estem encantats de veure com la integració de la intel·ligència artificial pot transformar la manera en què les empreses d'enoturisme interactuen amb els seus clients i milloren la seva reputació en línia, facilitant la feina i reduint temps de gestió ".

El projecte ha rebut una gran resposta inicial i s'espera que serveixi com a model per a futurs esforços similars en el sector de l'enoturisme. Els estudiants continuen treballant amb entusiasme per introduir innovacions addicionals i crear un impacte positiu durador en la indústria.

Accessibilitat