Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Míriam Chivite

 

Enòloga. Consultora especialitzada en enologia i viticultura. Formadora en Enologia, Sommelieria i servei de vins

Llicenciada en Enologia i enginyera Tècnica Agrícola en indústries agràries i alimentàries per la Universitat Rovira i Virgili.

Va treballar durant cinc anys com a flying winemaker en la filial espanyola d’una distribuïdora anglesa, Erhmans Ltd, fent vi pel territori espanyol (Bierzo, Manchuela, Madrid, La Mancha, Extremadura, Jumilla, etc), xilè (Valle de Curicó) i argentí (Mendoza).

L’any 2002 es va afincar al Priorat. Al 2005 va formar una consultoria d’enologia i viticultura. Ha assessorat diferents cellers com el Celler Mas La Boella, Mas la Gola, Gason Expert, Mas Perinet, Mac Forbes (Austràlia). Té el seu propi projecte personal, on elabora vins artesanals, Baldufa vins.

Actualment, compagina les tasques d’assessoria amb la de formadora tant en qüestions tècniques de producció viticultura i enologia, com d’hosteleria-sumilleria, servei de vins, maridatges i tast de vi.

Cursos que impartiex: