(*) Cursos en actiu. Ja es pot realitzar la inscripció.
Curs 100% subvencionat, online, impartit pel periodista David Jobé.
Curs 100% subvencionat, presencial al celler Capçanes. Impartit pel periodista David Jobé.
Cursos 100% subvencionats, presencial. Impartits per Andrew Ashurst.
Curs 100% subvencionat, presencial, impartit per Èric Enguita
Curs 100% subvencionat, impartit pels sommeliers Ricardo Herrera i César Cánovas.
Curs 100% subvencionats, presencial. Impartit per Gemma Muray i Clara Soler
Curs 100% subvencionat, presencial. Impartit pel sommelier i periodista Rafa Gimena. Dies 5, 12 i 19 juny de 9 a 14h.
Curs 100% subvencionat a Falset, de la mà del sommelier Bruno Tannino. 7, 14, 21 i 28 juny de 9 a 14h.
Curs 100% subvencionat, presencial. Impartit per la Gemma Muray i Clara Soler.
Curs 100% subvencionat, presencial. Impartit pel sommelier Ricardo Herrera.
Curs 100% subvencionat a Garriguella.
Curs 100% subvencionat, presencial. Impartit pel sommelier i maître Bruno Tannino.
Curs 100% subvencionat, presencial. Impartit pel sommelier Bruno Tannino