Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

César Cánovas

Sommelier de dos restaurants, un dels deu millors sommeliers del món

Sommelier qualificat el 2006 com a millor sommelier d'Espanya i com un dels deu millors del món. Després de molts anys treballant al restaurant familiar «Racó d'en Cesc», actualment lidera l'equip de sommeliers de Monvínic i Fastvínic, juntament amb Isabelle Brunet.

Va començar la seva carrera al restaurant de la seva família «Racó d'en Cesc» a Barcelona, des de 1986. Va seguir el curs de sommeliers de la UAES (Unión de asociaciones Españolas de Sumilleres), a l'Escola d'Hostaleria de Barcelona (1998), i primer de la seva promoció. Va ser adjudant de sommelier al Restaurant El Bulli. Des de 2002 és professor del curs de sommeliers de la UAES a l'escola de turisme i hostaleria CETT. Actualment és sommelier del restaurant Monvínic i el restaurant  Fastvínic (2011). També, és formador de sommeliers.

Cursos que imparteix: