Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Orientació per a empreses

L’Escola d'Enoturisme de Catalunya ofereix a les empreses la possibilitat de beneficiar-se d'aquest servei a partir de valorar com optimitzar la qualificació laboral i professional del seus treballadors/es.

Què aporta a l'empresa aquest servei?^

Des de l'Escola d'Enoturisme s’ofereix aquest servei preferentment a les empreses del sector turístic i enoturístic pensant que pot resultar interessant per diferents motius:

  • Crear itineraris individuals de desenvolupament de la qualifiació professional de les persones treballadores de l'empresa
  • Per valorar aquells treballadors/es que poden acreditar els seus coneixements adquirits amb l’experiència amb l'objectiu de poder aconseguir un reconeixement de professionalitat oficial.
  • Per formar als treballadors i treballadores i fer possible una millor adequació al lloc de treball.

A quin tipus d'empresa va adreçat?^

  • A totes les empreses del sector turístic i enoturístic que vulguin crear un pla de desenvolupament de carrera dels seus equips, amb l'objectiu de desenvolupar la competititvitat de l'empresa.

Què cal per poder beneficiar-se de les bonificacions de l’ERTO Formació?^

  • Inscriure's al servei a través del formalitzar un correu elctrònic al servei d'orientació de l'Escola d'Enoturisme de Catalunya

Contacte^

Sol·licita més informació a:

[email protected]

931 694 102 EXT 4154

Laura Fontana, orientadora de l'Escola d'Enoturisme de Catalunya

Accessibilitat