Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

CFGS Guia, informació i assistència turística: Enoturisme

Amb aquest Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) podràs obtenir el títol oficial de Guia, informació i assistència turística, especialitzat en enoturisme, i podràs inserir-te professionalment en dos sectors molt interrelacionats: l’enoturisme i el turisme en general.

També inclou dos mòduls especialitzats:

  • Mòdul de sommelier, adreçat als professionals de la restauració per adquirir, ampliar o actualitzar coneixements i que es podrà convalidar en altres formacions de Formació Professional que el continguin en el seu currículum
     
  • Mòdul de coneixedor del vi i el cava de les DO a Catalunya, exclusiu d’aquesta formació, que et permetrà conèixer l’evolució de la viticultura al nostre país, saber diferenciar les Denominacions d’Origen (D.O) a Catalunya i la seva influència al territori, estar al dia de l’actualitat vinícola catalana, tant pel que fa a R+D com a noves propostes, reconèixer les característiques dels vins i caves catalans a partir del seu tast, entre molts altres aspectes.
    A més, els alumnes podran optar al títol de Coneixedor del vi català que atorguen les patronals del sector vitivinícola de Catalunya, ja que els continguts estan inclosos en el programa del cicle per garantir el seu assoliment.

Amb 1.000 hores d’experiència pràctica remunerada en centres de treball, el cicle formatiu es realitza en modalitat dual. (Si voleu més informació de la formació en modalitat dual, podeu consultar-la en aquí).

Si tens algun dubte sobre qualsevol dels àmbits del curs, reserva de plaça, programa, sortides professionals...  No dubtis en enviar-nos un mail a edec@escolaenoturisme.cat i ens posarem en contacte amb tu.

Jornada de portes obertes per al curs 2021-2022

Et proposem dues dates per a que puguis venir a conèixer el Cicle formatiu de Grau Superior de Guia, informació i assistència turística, especialitzat en enoturisme; una especialització única en tot el país.

També podràs recòrrer totes les instal·lacions del centre i conèixer de primera mà totes les singularitats que fan del cicle una bona opció per al teu itinerari formatiu i professional.

Les dates proposades son els dissabtes 17 d'Abril i 15 de Maig, a les 11h del matí.

Enguany, les jornades de portes obertes, tindran un format més reduït per poder garantir el compliment de la normativa  de prevenció de la COVID, així que no ho dubtis i reserva la teva plaça a les Jornades. La inscripció a la Jornada és imprescindible per a poder-hi assistir

INSCRIU-TE A LES JORNADES

Informació del Cicle Formatiu

 

 

Accessibilitat