Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

CFGS Guia, informació i assistència turística: Enoturisme

Descripció

Amb aquest Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) podràs obtenir el títol oficial de Guia, informació i assistència turística, especialitzat en enoturisme, i podràs inserir-te professionalment en dos sectors molt interrelacionats: l’enoturisme i el turisme en general.

També inclou tres mòduls especialitzats:

  • Mòdul de sommelier, adreçat als professionals de la restauració per adquirir, ampliar o actualitzar coneixements i que es podrà convalidar en altres formacions de Formació Professional que el continguin en el seu currículum.
  • Mòdul de coneixedor del vi i el cava de les DO a Catalunya, exclusiu d’aquesta formació, que et permetrà conèixer l’evolució de la viticultura al nostre país, saber diferenciar les Denominacions d’Origen (D.O) a Catalunya i la seva influència al territori, estar al dia de l’actualitat vinícola catalana. A més, els alumnes podran optar al títol de Coneixedor del vi català que atorguen les patronals del sector vitivinícola de Catalunya, ja que els continguts estan inclosos en el programa del cicle per garantir el seu assoliment.
  • Mòdul d'idiomes especialitzats en el món del vi. Es tracta de l'anglès i el francès, on l'alumnat aprendrà el llenguatge tècnic del vi, aplicat al tast.

Amb 1.000 hores d’experiència pràctica remunerada en centres de treball, el cicle formatiu es realitza en modalitat dual. (Si voleu més informació de la formació en modalitat dual, podeu consultar-la en aquí).

GUARDA LA TEVA PLAÇA PEL CURS 2022/2023

Si estàs interessat/da en el CFGS Guia, informació i assistència turística, especialitzat en Enoturisme del curs 2022-2023 pots guardar la teva plaça omplint aquest formulari i enviar un correu a [email protected] adjuntant els següents documents escanejats:

  • DNI escanejat per les dues cares.
  • Títol o resguard del títol o certificat de notes amb qualificació mitjana.
  • Targeta sanitària.
  • Document d'autorització bancària emplenat, que et pots descarregar aquí mateix.
  • Número d'afiliació de la seguretat social.

Ens posarem en contacte amb tu per aclarir qualsevol dubte i per finalitzar els tràmits.

Informació del Cicle Formatiu

 

 

Vídeos informatius

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coneix els projectes finals dels alumnes de 2n curs

Accessibilitat