Professorat CFGS Guia, informació i assistència turística^
- Andrew Ashurst
Expert docent d'anglès especialitzat en el món del vi.
- Begoña Fernández
Tourism lecturer. CEO & FOUNDER of GoandBe. Creative Holidays. Tourism, sustainability and local development supporter.
- Carme Ruiz
Tècnica en Empreses i Activitats Turístiques. Consultora i formadora especialitzada en el sector turístic.
- César Cánovas
Sommelier de dos restaurants, un dels deu millors sommeliers del món. - Èric Enguita
Soci fundador de Celler Can Batlle - Artcava, Remus Barcelona&Catalonia S.L. i Can Batlle Managment S.L.
- Esther Millas
Sots directora d’Enoturisme del Celler Can Bas, sommelier i formadora en el àmbit de “Guia turístic”.
- F. Xavier Mingorance
Guia oficial de Turisme de Catalunya.
- Jordina Camps
Tècnica de Desenvolupament Local i Turisme a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.
- Lluís Tolosa
Sociòleg i escriptor, especialitzat en el món de l'enoturisme i la divulgació de la cultura del vi.
- Pauline Bosser
Diplomada en Treball Social i Educació a França amb el diploma d'especialització en ensenyament del francès com a llengua estrangera.
- Bruno Tannino
Sommelier i Maître, membre jurat dels premis Tastavins i premis Vinari i investigador i redactor de Sapiens del Vi.
Professorat de disseny i desenvolupament turístic^
- Alicia Estrada
Especialista en comunicació i comercialització del vi i l'enoturisme. - Begoña Fernández
Tourism lecturer. CEO & FOUNDER of GoandBe. Creative Holidays. Tourism, sustainability and local development supporter.
- Carme Ruiz
Tècnica en Empreses i Activitats Turístiques. Consultora i formadora especialitzada en el sector turístic.
- F. Xavier Mingorance
Guia oficial de Turisme de Catalunya.
- Joan Manuel Ribera
Expert en certificació de qualitat i sostenibilitat. BIOSPHERE.
- Jordina Camps
Tècnica de Desenvolupament Local i Turisme a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.
- Lluís Tolosa
Sociòleg i escriptor, especialitzat en el món de l'enoturisme i la divulgació de la cultura del vi.
- Manel Colmenero
Professional del turisme amb llarga trajectòria en el sector. - Xavier Domènech. Guia turístic especialitzat en enoturisme. Fundador/Emprenador a de "TopWineExperience".
Professorat de guia turístic^
- Carles Picazo
Guia turístic oficial. - David de Yzaguirre
Expert en el sector de l'enoturisme.
- Esther Millas
Sots directora d’Enoturisme del Celler Can Bas, sommelier i formadora en el àmbit de “Guia turístic”.
Professorat d'idiomes^
- Adeloine Oleón
Experta en formació en llengua francesa.
- Andrew Ashurst
Expert docent d'anglès especialitzat en el món del vi.
- Elodie Vincent
Enginyera pedagògica, especialitzada en llengua francesa. Apassionada del món del vi.
- Ingrid Wrage
Formadora en llengua alemanya. Guia enoturística i apassionada del vi.
- Paulina Bosser
Diplomada en Treball Social i Educació a França amb el diploma d'especialització en ensenyament del francès com a llengua estrangera.
Professorat de màrqueting i comunicació^
- Albert Rimbau
Expert en habilitats de comunicació i consultoria a Asesores Corporativos SA (ASECORP). - Carles Mera
Expert en màrqueting estratègic i operatiu, especialitzat en el sector turístic i agroalimentari - Lluís Tolosa
Sociòleg i escriptor, especialitzat en el món de l'enoturisme i la divulgació de la cultura del vi.
- Èric Enguita
Soci fundador de Celler Can Batlle - Artcava, Remus Barcelona&Catalonia S.L. i Can Batlle Managment S.L.
Professorat de qualitat i riscos^
- Iván Ortega
Docent de la formació en Seguretat alimentària, Sistemes de qualitat i Riscos laborals.
- Jordina Camps
Tècnica de Desenvolupament Local i Turisme a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.
- Marc Pavía
Expert en el sector hoteler
Professorat de restauració i maridatge^
- Ivan Batlle
Sommelier. Propietari i cap de sala als restaurants Casa Joan i Can Tina.
- Eduard Campos
Co-fundador de Emotional Gastronomy i professor a la Universitat CETT-UB.
- Ferran Centelles
Professional de el sector vitivinicola amb àmplia experiència com Sommelier, Wine Writer / Periodista de Vins, Educador en Vins, Wine Judge, Gestor de Begudes, Redactor Gastronòmic i Autor.
- Joan Lluís Gómez
Sommelier i WSET higher certificate in wines and spirits. - Jaume Montanyà
Titulació de xef de l’escola Hoffman de Barcelona i fundador de “La Gastronòmica”.
- Laia Parcerisa
Experta en restauració i retail, i col·laboradora de La Gastronòmica.
- Òscar Ferrand
Professional i docent expert en sommelieria i servei de vins.
- Roderic Pérez
Expert en el món de la restauració i en el món de la docència
Professorat de sommelieria^
- Albert Roca
Director Comercial de Cellers Avgvstvs Forvm i especialitzat en vinagres. - Andrew Ashurst
Expert docent d'anglès especialitzat en el món del vi. - Anna Casabona
Enòloga especialitzada en el món de la sommelieria. Delegada comercial a Juvé & Camps. - César Cánovas
Sommelier de dos restaurants, un dels deu millors sommeliers del món.
- Clara Antúnez
Sommelier, diplomada en Nutrició i Dietètica, i màster en Gastronomia i Comunicació.
- David Seijas
Sommelier a El Bulli Restaurant del 2007 al 2011. Sommelier de El Bulli Foundation fins 2015. - Edgar Rodríguez
Maître i Sommelier especialitzat de cerveses del restaurant Racó d’en Cesc. - Èric Enguita
Soci fundador de Celler Can Batlle - Artcava, Remus Barcelona&Catalonia S.L. i Can Batlle Managment S.L. - Ester Bachs
Directora Premis Vinari de vins i vermuts i autora del llibre Guia del Vermut. - Ferran Centelles
Professional de el sector vitivinicola amb àmplia experiència com Sommelier, formador i jurat de vins, gestor de begudes a elBulliFoundation, redactor gastronòmic i escriptor. - Joan Lluís Gómez
Sommelier i WSET higher certificate in wines and spirits. - Jordi Bertran
Administrador de Xerigots formatges i vins SL i gestor de projectes BU2 Estratègia. - Míriam Chivite
Enòloga. Consultora especialitzada en enologia i viticultura. Formadora en Enologia, Sommelieria i servei de vins.
- Ramon Francàs
Sommelier professional. Formador en cava i periodista especialitzat en vins. - Ricardo Herrera
Sommelier professional amb una àmplia experiència internacional com a formador, consultor de vins, ambaixador de marques i sommelier. - Sandra Lozano
Coordinadora, investigadora científica i redactora a "elBulliFoundation". - Xavier Pacheco
Formador de vins i destil·lats al CETT i professor Wset Spirits Level 2 a l'escola The Wine Studio de Madrid.