Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Professorat de l'Escola d'Enoturisme

Professorat CFGS Guia, informació i assistència turística^

  • Ana Prieto
    Experta i formadora en el sector turístic.
     
  • Andrew Ashurst
    Expert docent d'anglès especialitzat en el món del vi.
     
  • Begoña Fernández
    Tourism lecturer. CEO & FOUNDER of GoandBe. Creative Holidays. Tourism, sustainability and local development supporter.
     
  • Carme Ruiz
    Tècnica en Empreses i Activitats Turístiques. Consultora i formadora especialitzada en el sector turístic.
     
  • César Cánovas
    Sommelier de dos restaurants, un dels deu millors sommeliers del món.
     
  • Èric Enguita
    Soci fundador de Celler Can Batlle - Artcava, Remus Barcelona&Catalonia S.L. i Can Batlle Managment S.L.
     
  • Esther Millas
    Sots directora d’Enoturisme del Celler Can Bas, sommelier i formadora en el àmbit de “Guia turístic”.
     
  • F. Xavier Mingorance
    Guia oficial de Turisme de Catalunya.
     
  • Gemma Beltran
    Traductora i formadora en llengua anglesa. Apassionada del món del vi.
     
  • Jordina Camps
    Tècnica de Desenvolupament Local i Turisme a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.
     
  • Lluís Tolosa
    Sociòleg i escriptor, especialitzat en el món de l'enoturisme i la divulgació de la cultura del vi.
     
  • Régine Barbier
    Professora de la Universitat CETT, impartint estudis de turisme i de serveis en restauració.

Professorat de Disseny i desenvolupament turístic^

  • Alicia Estrada
    Especialista en comunicació i comercialització del vi i l'enoturisme.
     
  • Ana Prieto
    Experta i formadora en el sector turístic.
     
  • Begoña Fernández
    Tourism lecturer. CEO & FOUNDER of GoandBe. Creative Holidays. Tourism, sustainability and local development supporter.
     
  • Carme Ruiz
    Tècnica en Empreses i Activitats Turístiques. Consultora i formadora especialitzada en el sector turístic.
     
  • F. Xavier Mingorance
    Guia oficial de Turisme de Catalunya.
     
  • Joan Manuel Ribera
    Expert en certificació de qualitat i sostenibilitat. BIOSPHERE.
     
  • Jordina Camps
    Tècnica de Desenvolupament Local i Turisme a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.
     
  • Lluís Tolosa
    Sociòleg i escriptor, especialitzat en el món de l'enoturisme i la divulgació de la cultura del vi.
     
  • Manel Colmenero
    Professional del turisme amb llarga trajectòria en el sector.

Professorat de Guia Turístic^

  • Ana Prieto
    Experta i formadora en el sector turístic.
     
  • Carles Picazo
    Guia turístic oficial.
     
  • David de Yzaguirre
    Expert en el sector de l'enoturisme.
     
  • Esther Millas
    Sots directora d’Enoturisme del Celler Can Bas, sommelier i formadora en el àmbit de “Guia turístic”.

Professorat d'idiomes^

  • Adeloine Oleón
    Experta en formació en llengua francesa.
     
  • Andrew Ashurst
    Expert docent d'anglès especialitzat en el món del vi.
     
  • Elodie Vincent
    Enginyera pedagògica, especialitzada en llengua francesa. Apassionada del món del vi.
     
  • Gemma Beltran
    Traductora i formadora en llengua anglesa. Apassionada del món del vi.
     
  • Ingrid Wrage
    Formadora en llengua alemanya. Guia enoturística i apassionada del vi.
     
  • Régine Barbier
    Professora de la Universitat CETT, impartint estudis de turisme i de serveis en restauració.

Professorat de Màrqueting i comunicació^

  • Carles Mera
    Expert en màrqueting estratègic i operatiu, especialitzat en el sector turístic i agroalimentari.
     
  • Lluís Tolosa
    Sociòleg i escriptor, especialitzat en el món de l'enoturisme i la divulgació de la cultura del vi.
     
  • Ramon Francàs
    Sommelier professional. Formador en cava i periodista especialitzat en vins.

Professorat de Qualitat i riscos^

  • Iván Ortega
    Docent de la formació en Seguretat alimentària, Sistemes de qualitat i Riscos laborals.
     
  • Jordina Camps
    Tècnica de Desenvolupament Local i Turisme a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.
     
  • Marc Pavía
    Expert en el sector hoteler

Professorat de Restauració i maridatge^

  • Eduard Campos
    Co-fundador de Emotional Gastronomy i professor a la Universitat CETT-UB.
     
  • Jaume Montanyà
    Titulació de xef de l’escola Hoffman de Barcelona i fundador de “La Gastronòmica”.
     
  • Laia Parcerisa
    Experta en restauració i retail, i col·laboradora de La Gastronòmica.
     
  • Òscar Ferrand
    Professional i docent expert en sommelieria i servei de vins.
     
  • Roderic Pérez
    Expert en el món de la restauració i en el món de la docència

Professorat de Sommelieria^

  • Andrew Ashurst
    Expert docent d'anglès especialitzat en el món del vi.
     
  • César Cánovas
    Sommelier de dos restaurants, un dels deu millors sommeliers del món.
     
  • Clara Antúnez
    Sommelier, diplomada en Nutrició i Dietètica, i màster en Gastronomia i Comunicació.
     
  • David Seijas
    Sommelier a El Bulli Restaurant del 2007 al 2011. Sommelier de El Bulli Foundation fins a mitjans de 2015.
     
  • Èric Enguita
    Soci fundador de Celler Can Batlle - Artcava, Remus Barcelona&Catalonia S.L. i Can Batlle Managment S.L.
     
  • Joan Lluís Gómez
    Sommelier i WSET higher certificate in wines and spirits.
     
  • Míriam Chivite
    Enòloga. Consultora especialitzada en enologia i viticultura. Formadora en Enologia, Sommelieria i servei de vins.
     
  • Ramon Francàs
    Sommelier professional. Formador en cava i periodista especialitzat en vins.