IMPORTANT: EL CURS S'INICIARÀ EL 2 DE FEBRER PER TAL D'ADAPTAR-LO A LES MESURES DEL PROCICAT DEL 25/01
Curs de 430 hores de caràcter semipresencial, impartit per experts referents en el sector. Inclou la presència de les 12 DO Catalanes, vins nacionals i internacionals, a més d'aproximar aquests continguts a la llengua anglesa i francesa.
Des de el més de Desembre del 2020, que a més a més comptem amb el reconeixament i homologació del curs per l'Associació Catalana de Sommeliers
El curs s’impartirà en modalitat semi presencial. La seva durada en hores serà de 430h, amb un treball de 8 hores setmanals, distribuïdes en 4 de presencials i 4 hores de treballs setmanals en línia.
Les classes presencials seran els dimarts a la tarda de 16:30 a 20:30 h. La resta de l’horari es realitzarà a través de classes en línia, algunes d’elles quedaran registrades per a que puguin esdevenir material d’estudi i revisió per als alumnes.
Recordem que les aules de l’Escola d’Enoturisme compleixen les mesures de protecció i seguretat per a la Covid-19, i que es garanteix la seguretat en el desenvolupament de les seves classes formatives.
Continguts^
Els continguts que s'impartiran són:
- Tast
- Elements del vi
- Anàlisi sensorial
- Elaboració del vi
- Viticultura
- La planta
- El terra
- El clima
- Elaboració
- Elaboracions especials
- Coneixement del vi
- Historia del vi
- Hª contemporània del vi
- Legislació vinícola
- Zones vinícoles Catalunya
- Zones vinícoles Espanya
- Zones vinícoles internacionals
- Servei del vi
- Servei (temperatura, copes...)
- Maridatges
- Comunicació del vi
- Cartes de vi
- Venta de vi
- Comunicació personal
- Màrketing (sala i botiga)
- Idiomes
- Compres i ventes
- Canals de distribució i compres de vi
- Marges, descomptes...
- Productes
- Destil·lats i licors
- Destil·lació. Part tècnica
- Vermut
- Formatges
- Olis
- Vinagres
- Cerveses
- Cafès
Preu del curs^
El preu del curs són 3100€. El pagament es pot fer a través de diferents opcions: ingrés a compte, finançament del curs, o bonficable a través de la FUNDAE. Consulta les opcions
Inscripció al curs^
Inscripció Sommelier Professional
Et pots preinscriure al curs a través d'aquest formulari, i nosaltres ens posarem en contacte amb tu, o bé pots realitzar la formalització de l'inscripció al curs enviant un e-mail sol.licitant la inscripció incorporant les següents dades:
- Nom
- Cognoms
- Adreça
- Codi postal
- Població
- Tf mòbil
I adjuntant la còpia del rebut del pagament dels 3.100€ de la inscripció a mmula@vilafranca.org
Reserva de plaça efectiva es realitzarà un fet l’ingrés de la quota d’inscripció a l’IBAN IMF – ESCOLA ENOTURISME CATALUNYA. BANC SABADELL: ES92 0081 0046 1100 0192 4393,.
Per poder realitzar correctament les gestions de la BONIFICACIÓ de la quota d’inscripció al curs hem de tenir les dades de l’empresa i de l’alumne en un formularis propis de la FUNDAE . Quan feu la sol•licitud d’inscripció us els farem arribar per poder-vos donar d’alta correctament en el curs.
Per a realitzar aquest tràmit hem de tenir la documentació completa 15 dies abans de començar el curs.
Financiació del curs^
Si vols poder finançar el preu del curs, i poder-lo pagar en còmodes mensualitats, posa't en contacte amb nosaltres, i et facilitarem el tràmit de sol·licitud.
Més informació i contacte^
Per a sol·licitar una reserva de plaça, clica AQUÍ
Per a sol·licitar més informació del curs o posar-te en contacte amb nosaltres pots fer-ho a través de mmula@vilafranca.org o 931694102