Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Maridatge de qualitat en el curs de Sommelier Professional amb Ferran Centelles

19 de juliol de 2023

Ahir dimarts 18 de juliol en el curs de Sommelier Professional que imparteix l’Escola d’Enoturisme de Catalunya es va realitzar una sessió de maridatges conduïda pel sommelier Ferran Centelles, col·laborador de elBulliFoundation, redactor a www.jancisrobinson.com i professor d'OutlookWine.

El tast va comptar amb cinc vins triats pel sommelier acompanyats de plats de menjars elaborats, amb l’objectiu de descobrir diferents contrastos de sabors i aromes.

Els vins van ser:

  • NIEPOORT ruby.
  • QUINTA SARDONIA sardon 2019. 4 ampolles.
  • LA VINYETA microvins carinyena blanca rour/cast 20.
  • Terra Do Castelo treixadura 2021.
  • DR.BURKLIN WOLF trocken 2020.

Aquests vins els van acompanyar amb un formatge blau Valdeón de Xerigots, un patè de la Llacuna dels embotits Mallart, una cassoleta de mandonguilles amb sípia de Cal Soler, un pastís de xocolata, un plat d’espècies i gingebre fresc.

La sessió va ser l'última abans de la pausa estiuenca del curs; i que retornaran a les classes a l'octubre.