Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Clara Antúnez

Sommelier, diplomada en Nutrició i Dietètica, i màster en Gastronomia i Comunicació

Cofundadora i directora d’experiències a La Gastronòmica (@_lagastronomica) empresa dedicada a donar a conèixer el vi i la gastronomia amb una visió de 360º així com a assessorar d’empreses del món de enogastronòmic (restaurants, càterings, cellers, empreses agroalimentàries...). Va col·laborar en la Guia d’Enoturisme de l’Empordà, coautora de tres llibres de vins; la Guia d’Enoturisme del Pla de Bages, els 100 vins catalans que has de conèixer i la Guia d’Enoturisme de la DO Alella. Coneixedora de diferents zones vinícoles d’Europa fet que li ha permès apropar aquests coneixements a les formacions i propostes que realitza.

Coautora de la Proposta de Codi Ètic en la professió del Nutrició Humana i Dietètica, ha publicat articles en diferents revistes i mitjans (Cupatges, Vadevi, Delicooks, Vitagreen) i ha participat en magazines de ràdio i al programa Cuines de TV3.

Cursos que realitza: