Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Presentació de vins i begudes de la DO Terra Alta

Inscripció al curs^

CURS TANCAT.

Descripció^

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya, juntament amb el Consell Comarcal de la Terra Alta i DO Terra Alta presenten el curs "Presentació de vins i begudes de la DO Terra Alta”. El curs té per objectiu impulsar la carta de vins i escumosos dels restaurants, botigues i bars de vins i cellers amb wine bar com a eina d’aproximació del producte al client. A més, es presentaran estratègies per a promocionar-los.

CURS 100% SUBVENCIONAT PEL CONSORCI DE LA FORMACIÓ CONTÍNUA DE CATALUNYA

Durada, calendari i lloc^

DURADA

15 hores.

CALENDARI

10, 17, 24 i 31 de maig, en horari de 9:30 a 13:30h. Últim dia de 9:30 a 12:30h.

LLOC D'IMPARTICIÓ

Modalitat presencial a la seu de la DO Terra Alta, a Gandesa (Ctra de Vilalba, 31). 

Continguts^

L’objectiu del curs és saber conèixer i presentar els vins de DO Terra Alta però també tenint el compte els interessos del turista que visita el territori, així mateix poder identificar els diferents perfils dels clients.

Es realitzaran tastos de vins de DO Terra Alta.

El curs finalitzarà amb la presentació per part dels participants de propostes i productes d’interès.

Destinataris^

El curs està adreçat a aquelles persones que siguin treballadores en actiu, autònomes o en situació d'ERTO o ERO i 30% de les places per a persones desocupadesPublic objectiu: restaurants, cellers, allotjaments i agents turístics, preferiblement de la comarca de la Terra Alta i les Terres de l'Ebre.

*No hi poden participar aquelles persones amb contracte de l'Administració Pública. 

Docent^

Bruno Tannino. Sommelier i Maître, formador en Cava acreditat oficialment per l'Institut del Cava i membre del jurat dels premis Tastavins i els premis Vinari. A més, guanyador (en conjunt) dels premis Cartavi, Josep Mercader (categoría "Vi") i a la categoria de Millor comunicador del Vi del premi de l'Associació Catalana de Sommeliers, entre d'altres. També conforma l'equip d'investigació i de redacció del Sapiens del Vi, de la Bullipèdia.