Un temari adaptat a les teves necessitats al Curs de Guia i Promotor Enoturístic

Un temari adaptat a les teves necessitats al Curs de Guia i Promotor Enoturístic

31 de octubre de 2017

 

El Curs de Guia i Promotor Enoturístic és una formació ideal per a totes aquelles persones que tenen interès en el món vitivinícola i el turisme. La zona vitivinícola del Penedès és una de les més reconegudes de Catalunya i en ella s’hi poden trobar fins a tres denominacions d’origen diferents, la DO Penedès, la DO Cava i la DO Catalunya.

Per això, el seu temari està adaptat perquè puguis extreure el màxim profit a les classes. El curs estarà dividit en diferents mòduls: Informació turística (180 hores), productes i serveis turístics locals (180 hores), gestió d'unitats d'informació i distribució turístiques (120 hores), anglès professional per a turisme (90 hores) i un mòdul de pràctiques professionals no laborals de promoció turística local i informació al visitant. (120 hores).

En el mòdul d’informació turística aprendràs a analitzar els tipus de centres i serveis d’informació turística i explicar-ne la funció en el sector turístic. Pel que fa al bloc de productes i serveis turístics locals, coneixeràs com analitzar les fonts i els mètodes que permeten obtenir informació d'interès turístic sobre l'entorn local, avaluant, seleccionant i adaptant la informació obtinguda a les necessitats dels clients en funció del segment al qual pertanyin.

 

En el que tracta la gestió d'unitats d'informació i distribució turístiques podràs conèixer com aplicar tècniques per al tractament de les sol·licituds d'informació turística, queixes i reclamacions que habitualment es produeixen en centres o serveis d'informació turística i la seva resolució més adequada. Per últim, al mòdul d’anglès professional per a turisme aprendràs vocabulari i nocions bàsiques d’aquesta llengua tan important per al guia turístic, ja que, ens permet acostar-nos a públic de molts països diferents.

Per a més informació, us podeu adreçar a www.escolaenoturisme.vilafranca.cat o a mmula@vilafranca.org  o bé, trucar al telèfon 931 694 102.