Torna el curs en sumilleria i maridatge de la mà del sommelier Joan Lluís Gómez

Torna el curs en sumilleria i maridatge de la mà del sommelier Joan Lluís Gómez

23 de febrer de 2018

Després de l’èxit de les anteriors edicions, el curs en Sumilleria i Maridatge retorna amb noves dates i diferents localitzacions. De la mà de Joan Lluís Gómez, sommelier del restaurant Santa Pau de la xef Carme Ruscalleda, els participants aprendran a descriure les diferents característiques dels vins amb un vocabulari específic, a més, podran maridar-los amb el menjar que més s’escaigui.

Gómez, que porta més de 10 anys treballant amb Ruscalleda en el seu restaurant de tres estrelles Michelin és també l’encarregat de gestionar una carta amb més de 800 referències de vins d’arreu del món. La seva experiència és clau en aquest curs, especialment indicat per a aquells professionals del món de la restauració i l’enoturisme que busquin un valor afegit pel seu negoci, que comptarà amb una part pràctica on poder maridar un àpat i així posar en pràctica els coneixements adquirits.

En els últims anys el maridatge s’ha convertit en imprescindible per a molts negocis, per això aquest curs servirà per aprofundir en els coneixements dels participants i assentar unes bases per tal d’oferir un millor servei als clients i millorar la seva experiència.

La formació, que dura 20 hores i està 100% subvencionada, es realitzarà en tres espais diferents de 10 a 14 hores del matí. El primer serà al Celler Torre del Veguer de Sant Pere de Ribes (Garraf) els dies 15, 22 de març i 12, 29 i 26 d’abril. Posteriorment, el curs es trasllada a Alella (Maresme) el 14, 21, 28 de maig i 4 i 11 de juny. A la tardor es celebrarà la primera edició en anglès al celler Avgvstvm Forvm d’El Vendrell (Baix Penedès) els dies 18, 25 d’octubre i 8, 15 i 22 de novembre.

Si vols inscriure't fes clic a continuació:

Sumilleria i maridatge - Alella

Sumilleria i maridatge - Torre del Veguer