Curs subvencionat de la mà de l'expert en vi Andrew Ashurts
Tertúlies CEPVI: La Masia. Turisme rural i enoturisme
26 de gener de 2021Les tertúlies són un espai dinàmic de reflexió i de debat que es realitzen sota el paraigua del CEPVI (Centre d’Estudis del Paisatge Vitivinícola) i reben el suport de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. Cada tertúlia tracta d’un tema que a través de les iniciatives vol donar a conèixer projectes, propostes o bé activitats principalment enoturístiques que es duen a terme en el territori tant per part de les institucions, empreses, i/o de persones de forma individual.
16 de Febrer: La Masia: Turisme rural i enoturisme
INSCRIPCIONS A LA TERTÚLIA AQUÍ
La xarxa de masies i les seves vinyes conformen el paisatge històric i característic del Penedès. En molts casos, les masies ofereixen activitats vinculades a l’agroturisme i l’enoturisme, però en una zona amb un marcat caràcter vitivinícola és difícil desvincular les activitats d’oci de la història del vi i els cellers.
Presentació a càrrec de:
Dr. ENRIC LÓPEZ C., Professor i investigador del GRATiR (Grup de Recerca d’Allotjaments Turístics i Restauració). CETT-UB. Codirector del “Observatorio del Turismo Rural en España”.
Taula rodona amb:
Raimon Olivella, president de l’Associació Masies del Penedès
Montse Coberó, directora dels Serveis Tècnics de TURALCAT
Ellen Christiaanse, propietària de la Masia de turisme rural Cal Pau Cruset
Sílvia Viñarta, propietària de la Masia Spa Can Pascol
Conduïda per Soazig Darnay, paisatgista, investigadora i membre del CEPVI.
Coordinació: Montserrat Julià, Historiadora i membre del CEPVi.
INSCRIPCIONS A LA TERTÚLIA AQUÍ
Següent Tertútlia el 13 d’abril 2021. COVID. La vinya i l’entorn natural de la masia.