Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Setmana del vi Català, coneix totes les activitats que s'hi fan, i participa al nostre joc "El Gran maridatge"

03 de novembre de 2020

La Setmana del Vi Català dóna a conèixer i promociona els vins de Catalunya arreu del territori. És la festa anual dels vins catalans, un esdeveniment que agrupa tot un conjunt d’activitats per tot el territori català amb un gran objectiu comú: oferir un tast de la immensa varietat i riquesa del sector.


El programa d’activitats és molt variat, amb esdeveniments organitzats des de diferents empreses, entitats i particulars.

Són els actors claus del sector qui ens ofereixen la seva experiència. Enguany, a més, les activitats virtuals prenen especial rellevància. Hi ha tallers, entrevistes, recorreguts virtuals i càpsules d’experiències o consells sobre el vi i la vida rural. Tothom qui ho desitgi podrà participar i gaudir de la Setmana del Vi Català des de casa, a través de plataformes accessibles com Youtube, Instagram, Facebook o Twitter.

Des de l'Escola d'Enoturisme de Catalunya, hem volgut participar en aquesta edició proposant el Joc de "El Gran Maridatge". Si vols guanyar diferents visites a algun dels cellers que participen en el nostre joc, és ben senzill, segueix aquest enllaç, disfressa't de Sommelier, i ajuda'ns a proposar els millors vins per als 5 plats que et proposem. ÀNIMS!

Accessibilitat