Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Resum del 5è WEBINAR: Situació del turista internacional i valoració dels productes per part dels clients. Realitzat per Begoña Fernández

27 de maig de 2020

 

 

 

Begoña Fernández

 

Tourism lecturer. CEO & FOUNDER of GoandBe. Creative Holidays. Tourism, sustainability and local development supporter.

Vinculada al món del turisme motivada per la curiositat de conèixer el món, defensora del turisme com a motor del desenvolupament local, a través de la gestió responsable de qualsevol activitat turística; ha transformat la seva passió en la seva professió, a través de l'estudi i la pràctica. És professora a l'escola d'Enoturisme de Catalunya, a l'escola de Turisme de la Universitat de Barcelona CETT-UB i CEO de GoandBe Creative Holiday.

 

Situació del turista internacional i valoració dels productes per part dels clients. CICLE WEBINARIS, 25 de maig de 2020

 

  1. Les agències de viatges han estat treballant de valent des de l'inici de l'estat d'alarma per a oferir solucions a totes aquelles persones amb vacances planejades.
  2. El sector s'ha de conèixer a ell mateix, unir-se i anar tots a una per fer front a la situació en la qual ens trobem actualment, ja que si ho fem de manera individual serà molt difícil.
  3. Com s'ha de nodrir el sector en turisme nacional, els preus no s'han de veure molt reduïts. No obstant això, hem de donar més pel mateix preu per a incrementar el valor del nostre producte.
  4. Amb tota aquesta situació, es reforça el turisme rural, turisme de natura, turisme d'espais oberts, els "city breakers" també es veuen afectats. Barcelona és una ciutat objectiu de "city break" i és un bon lloc d'on podem obtenir clients.
  5. On ens trobem ara? Ens hem d'enfocar al turisme local i nacional, ja que prèviament no la teníem tan focalitzada. Escoltar al client és un factor important.
  6. El turisme rural sortirà beneficiat de la situació actual.
  7. S'ha de crear sinergies entre el territori i la indústria turística, sigui d'on sigui aquesta última. S'ha de donar importància al paper del Dinamitzador, ja que el dinamitzador pot ser una persona que coneix molt bé el sector i les seves necessitats i confiar en ell és una bona idea.

 

Amb els següents hipervincles, accedireu als resums dels WEBINARS: