Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Resum del 3er WEBINAR: I després del Covid-19, què? Realitzat per Damià Serrano

20 de maig de 2020

 

Damià Serrano.

Director de Màrqueting d'Experiències i Recerca a l'Agència Catalana de Turisme - Catalan Tourist Board.

Coordinador del Observatorio de Turismo en Barcelona: Ciutat i regió

Cap`del LABturisme de la Diputació de Barcelona, transferint conexiement turistic entre la Universitat i els principals grups de R + D a les principals DMO.

Professor de Smart Tourism DEstinations a CETT Universitat de Barcelona.

Geògraf especialitzat en Planificació Turística i membre del grup de recerca ANTERRIT, membre de TTRA Europe i professor convidat en les universitats de Tolouse (França) i Monterrey (Mexic).

Tesi Doctoral en Enoturismo i Desenvolupament Local.

Sommelier

Màster en Tourism Business Management (Canterbury University. Nova Zelanda)

Especialitats: turisme,innovació,enoturisme, gestió de destinacions turístiques (DMO)

 

 

I després del Covid-19, què? CICLE WEBINARIS,  11 de maig de 2020

 

  1. Situació totalment nova en el turisme actual, posa en debat el rol del turisme en el futur.
  2. El turisme s'ha de consumir on és produït i ens hem d'enfocar en el turisme de proximitat a causa de les limitacions de moviment.
  3. Per a preveure com anirà el futur del turisme, és necessari estudiar la intenció de viatjar i on de la gent mitjançant estudis de cerques per internet.
  4. La majoria de catalans prefereixen visitar les zones de Catalunya un cop finalitzada la situació actual abans que visitar altres llocs d'Espanya, mentre que a Espanya, Catalunya ocupa el 7è lloc com a destí turístic post-Covid-19.
  5. El turisme de proximitat serà protagonista les primeres setmanes després del confinament.
  6. L'enoturisme com a marc de relacions socials durant la Covid-19. Moltes iniciatives per a ajudar la lluita contra la malaltia.
  7. El turisme com el coneixem fins ara patirà canvis, i s'ha d'estar preparat per adaptar-se i disposat a realitzar canvis per a la recuperació d'aquest.
  8. No es pot renunciar a la tecnologia, s'ha de buscar un equilibri per a poder aprofitar al màxim aquesta i beneficiar-nos dels avantatges que suposa.

 

Amb els següents hipervincles, accedireu als resums dels WEBINARS: