Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Quines són les certificacions que necessita el teu negoci? Descobreix-ho amb el curs de Processos de gestió de la qualitat en Hoteleria i Turisme

06 de setembre de 2018

Com es valoren la qualitat i excel·lència en el servei hoteler i turístic? Quines certificacions són les més adients per a cada establiment? Com es passa del SICTED a la certificació en Biosphere? Què aporta la ISO al negoci turístic? Des de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya et proposem una formació per resoldre aquestes qüestions i ajudar-te a valorar les certificacions i els seus beneficis.

El curs de Processos de gestió de la qualitat en Hoteleria i Turisme està 100% subvencionat i compta amb 50 hores lectives que abordaran, des d’una orientació totalment pràctica, els aspectes més rellevants en criteris de sostenibilitat des de la certificació de Biosphere, i com poder-los aplicar al negoci. Altres objectius de la formació són els de definir com crear processos de control de la qualitat dins de la propia empresa i avaluar els resultats de les dades obtingudes per proposar actuacions per a la millora contínua.

Impartit per Jordina Camps, tècnica de Desenvolupament Local i turisme a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, el curs també comptarà amb formadors experts en la implementació de la certificació de Biosphere de la Diputació de Barcelona.

El programa formatiu s’adreça als professionals del sector s’ocupen de vetllar per la qualitat del seu negoci i que cerquen l’excel·lència en el servei com a marca de prestigi i com a mitjà de la satisfacció del client.

La formació es realitzarà a La Fassina (Avinguda Catalunya, 22, Vilafranca del Penedès) els dies 25 de Setembre, 2, 9, 16, 23 i 30 d’Octubre i 6, 13, 20 i 27 de Novembre, en horari de 9 a 14h. Us hi podeu inscriure aquí.