Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Per què apuntar-te al Cicle Formatiu de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya?

20 de maig de 2019

El Cicle Formatiu de Grau Superior de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya et permet obtenir el títol com a Guia, informació i assistències turístiques especialitzat en enoturisme.

 

Però, per què és bo apuntar-te al Cicle Formatiu de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya? Aquí et deixem 5 dels molts motius que has de saber:

 

  1. Et permetrà formar-te en dos sectors molt interrelacionats: el món de l’enoturisme i el món del turisme en general.
  2. T’ofereix la possibilitat de fer dos mòduls d’especialització:
    1. El de sommelier: adreçat a tots aquells professionals de la restauració per tal de poder adquirir, ampliar o actualitzar els seus coneixements enològics.
    2. Coneixedor del vi i del cava de les DO a Catalunya, exclusiu d’aquesta formació, que et permetrà conèixer l’evolució de la viticultura al nostre país entre d’altre coses.
  3. Poder obtenir el títol de coneixedor del vi català, que expedeixen les patronals del sector vitivinícola de Catalunya, ja que els continguts estan inclosos en el programa del cicle.
  4. Modalitat dual: a partir del segon any, podràs aconseguir fins a 1000 hores de pràctiques remunerades en diferents centres de treball i poder guanyar experiència dins del sector, a més a més de donar-te la possibilitat de tenir un contracte amb remuneració mentre estàs estudiant i tots els avantatges que això comporta.
  5. Professorat de primer nivell referent dins del sector enoturístic i turístic de tot Catalunya, a nivell nacional i internacional. Tots ells són formadors de la seva pròpia professió.

 

Aprofita ara i sol·licita la teva la plaça: no esperis més!