Segona edició del certamen organitzat per Vadevi amb el suport de l'Escola d'Enoturisme de Catalunya
L’alumnat de 2n de l’Institut FP d’Enoturisme presenta els projectes finals
16 de juny de 2022Ahir va tenir lloc a l’Institut FP d’Enoturisme l’acte de presentació dels treballs finals dels alumnes de 2n curs del CFGS Guia, informació i assistència turística, especialitzat en Enoturisme, el qual es titulen com a tècnics superiors en turisme. L’alumnat de l’últim curs acaba la formació de 2 anys amb la presentació d’un projecte final, el qual té com a objectiu que l’estudiant posi en pràctica tots els coneixements adquirits al llarg dels dos cursos per tal de crear la seva pròpia marca. Aquest any han sortit propostes molt interessants i de molta varietat pel que fa al sector turístic i enoturístic.
Els projectes han comprès temes com la creació d’una agència de viatges; dos projectes enoturístics de cellers; una consultoria enoturística, una guia d’enoturisme; una activitat esportiva vinculada al món del vi; i la creació de productes turístics i enoturístics concrets, un relacionat amb les festes populars catalanes; un altre relacionat amb l’art, la dansa i el vi i un d’altre vinculat amb la història. Alguns d’aquests projectes s’estan treballant perquè es puguin posar en pràctica i els alumnes passin a ser emprenedors.
Les presentacions han comptat amb l’avaluació dels docents de l'Institut FP d'Enoturisme i professionals del sector com a jurat. Aquests han estat Begoña Fernández, Lluís Tolosa, Èric Enguita i la representació del Centre d’Interpretació Malvasia de Sitges, l’Alba i el Sergio, alumnes i exalumnes de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. També ha participat la directora del centre Ester Garcia i el coordinador pedagògic Gerard Domingo; i alguns alumnes de primer curs del CFGS.