Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Professionals d’enoturisme del Bages es formen per millorar el seu anglès

17 de gener de 2024

Una quinzena de professionals de l’enoturisme del Bages provinents de cellers, allotjaments i altres activitats estan fent el curs d'anglès turístic i enoturístic, el qual els ha de servir per millorar l’atenció que ofereixen als visitants internacionals que venen a la comarca. Es tracta d’una formació organitzada conjuntament per la Ruta del Vi de la DO Pla de Bages i l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, totalment subvencionada pel Consorci de la Formació Contínua i que s’imparteix a les instal·lacions de l’Oller del Mas.

Aquest curs respon a les necessitats manifestades per les empreses membres de la Ruta del Vi DO Pla de Bages pel que fa a la seva formació turística. Durant el curs es treballen dos aspectes: l’atenció turística i l’aprofundiment del món de vi, adaptat al relat de la DO Pla de Bages. De fet, la persona que imparteix aquesta formació està especialitzada en el món del vi.

El conseller comarcal de Turisme, Eduard Mata, indica que “la professionalització del sector turístic és un pas molt important per millorar la qualitat de la destinació Bages”. Afegeix que “aquest curs és una bona oportunitat per posar en comú el fort relat de la cultura del vi al Bages i aconseguir que els professionals siguin prescriptors del territori, a l’hora que millorem el posicionament i el màrqueting turístic i enoturístic”. En aquest sentit, Mata afirma que “l’anglès és clau a l’hora d’incrementar l’afluència de turistes internacionals a la comarca i poder oferir un servei de qualitat als visitants”.

La Ruta del Vi DO Pla de Bages és un projecte gestionat conjuntament per Bages Turisme i la DO Pla de Bages orientat a fomentar la creació d’enoexperiències que posicionin el Bages com una destinació enoturística i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Accessibilitat