Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Presentació de les cartes de vins i begudes del CP Sommelieria

16 de octubre de 2023

El passat 3 d'octubre va tenir lloc a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya la sessió final del Certificat de Professionalitat de Sommelier, on l’alumnat va presentar les seves propostes de cartes de vins i begudes. Aquest acte representa per als alumnes la possibilitat de mostrar els aprenentatges assolits, prèvia a la realització de les pràctiques en centres de treball.

La sessió va comptar amb la participació d’un jurat format per experts del sector de la gastronomia i l’hostaleria. Aquests van ser: Ivan Batlle, propietari dels restaurants Casa Joan i Can Tina de Vilafranca del Penedès i Bruno Tannino, sommelier, maître i redactor de la Bullipèdia. Mostrar els coneixements adquirits davant un jurat expert facilita als alumnes una avaluació professional i un assessorament per a la seva millora personal i laboral. L’acte va ser conduït pel docent del mòdul, Èric Enguita.

Durant els propers mesos d’octubre i  novembre, l’alumnat realitzarà les 80 hores de pràctiques que conté el curs en diferents empreses del sector. L’Escola d’Enoturisme de Catalunya és un centre reconegut pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i per l’Associació Catalana de Sommeliers, per a impartir el Certificat de Professionalitat de Sommelier, de 740 hores de durada. Enguany és la sisena edició realitzant-se en el programa de Formació d’oferta en àrees prioritàries Formació d’oferta en àrees prioritàries FOAP, i que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Accessibilitat