Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Potencia el teu negoci amb el curs de Servei en Restaurants i Bars

25 de abril de 2018

Inscriu-te!

Forma’t amb David Seijas, el sommelier més longeu d’El Bulli

Comptar amb un projecte de negoci amb coherència és vital perquè el nostre bar o restaurant funcioni. Per això l’Escola d’Enoturisme de Catalunya ofereix el curs de Servei de Restaurants i Bars (30h), una formació 100% subvencionada dirigida a empresaris, gestors i treballadors d’empreses relacionades amb el món de la restauració.

El professional que imparteix el curs és David Seijas, Sommelier al Bulli Restaurant del 2007 al 2011 i posteriorment sommelier d’El Bulli Foundation fins a mitjans de 2015. Seijas va guanyar el Premi Nariz de Oro 2006 al millor Sumillier d’Espanya, el Prix de la literature Gastronomique 2010 per la Real l’Academia Internacional de Gastronomia pel llibre 111 vins para el 2011 i el Premi extraordinari al millor Sommelier 2011 per la Real Academia Española de Gastronomía. Actualment és professor de Sommelieria a l’ESHOB, l’escola d’Hosteleria de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

El curs que dirigeix s’enfoca a tots els aspectes del servei en un restaurant adoptant una visió de coherència entre el producte alimentari, els vins, el servei i la forma de gestionar-ho. Entre els elements que es treballaran hi ha aspectes com la selecció de les millors copes de vi o la tria dels vins per la carta i la forma de presentar-los i servir-los. Es tracta d’un curs pràctic amb tast de productes i en els que s’aprendran nocions de maridatges i servei.

La primera edició se celebra al celler Fermí Bohigas a Òdena, a l’Anoia, els dies 4,11,18,25 de Juny i 2, 9 de Juliol en horari de 9 a 14h. Us hi podeu inscriure aquí.

Accessibilitat