Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Noves formacions 100% subvencionades al Celler de Capçanes

23 de gener de 2019

Són formacions 100% subvencionades pel Consorci de la Formació Continuada de Catalunya que són impartits per reconeguts professionals del sector. Aquest dilluns 28 de gener comença el curs Informació i atenció turística en llengua estrangera: anglès, que té una durada de 30 hores. El curs tindrà lloc cada dilluns al matí fins al 4 de març.

La formació serà impartida per Andrew Ashurst, director de St Paul’s English Academy i professor d’anglès especialitzat en el món del vi.

També a Capçanes s’hi programa el curs de Sumilleria i Maridatge, que pretén ajudar a preparar un maridatge raonant i exposant les relacions que intervenen i els criteris pels quals s’ha elaborat. La formació tindrà lloc els dies 14, 21 i 28 de març i 4 i 11 d’abril de 9.30 a 13.30h.

El docent del curs, Joan Lluís Gómez, va ser sommelier al Restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda, durant més de 9 anys, participant en el creixement d’un projecte on el producte, els vins i la qualitat tenen un paper fonamental.

Per últim, el 16 de març s’iniciarà el curs de Formatges per a Restaurants, una formació que té com a objectiu el de donar a conèixer la versatilitat del formatge en la gastronomia i incorporar aquest producte al negoci, ja sigui a través de plats gastronòmics, a la carta, bufets, tapes, etc. El curs tindrà lloc el 16, 23 i 30 de maig i el 6 i 13 de juny de 9.30 a 13.30h.

L'empresa encarregada de fer la formació és Xerigots, un dels únics espais d’afinat de formatges de Catalunya. Roderic Pérez, tècnic d'hosteleria i professor de Serveis de Restauració a l'Escola d'Hosteleria de Sitges, en serà el professor principal.

Inscriviu-vos als cursos!