Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Nou canvi organitzatiu de l’equip directiu de l’Escola d’Enoturisme

01 de març de 2024

En una decisió que marca una nova etapa per a l'Escola d'Enoturisme de Catalunya, Ester Garcia, la directora que ha liderat el centre durant vuit anys, passarà a ocupar el càrrec d'Administradora General de l'Institut Municipal de Formació de Vilafranca del Penedès.

Durant el seu període com a directora, Ester Garcia ha liderat amb èxit nombrosos projectes que han consolidat l'Escola d'Enoturisme de Catalunya com a referent en la formació especialitzada en el turisme, l’enoturisme i la sommelieria. El seu compromís amb la qualitat i l'excel·lència ha contribuït a l'èxit continuat del centre i ha establert una base sòlida per al futur. Aquest canvi no suposa una desvinculació total, ja que Garcia continuarà al capdavant dels projectes de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, amb una visió general, juntament amb els dos centres de formació que també representen l’Institut Municipal de Formació: l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet i l'Escola Municipal d'Art Arsenal.

Amb la sortida de Garcia, el relleu arriba amb el nomenament del nou director en funcions, Gerard Domingo, qui fins ara ha exercit com a coordinador pedagògic i cap d’estudis del centre durant set anys. Domingo, amb una àmplia experiència en el camp de la pedagogia i una profunda comprensió del programa educatiu de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, esdevé la peça clau en aquesta nova etapa.

L'equip de l'Escola d'Enoturisme de Catalunya expressa el seu agraïment a Ester Garcia per la seva dedicació exemplar i li desitja el millor en la seva nova tasca com a Administradora General de l'Institut Municipal de Formació. Al mateix temps, dona la benvinguda a Gerard Domingo com a nou director, confiant en la seva capacitat per continuar l'excel·lència acadèmica i el creixement continu del centre.