Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Màster class 2022

09 de desembre de 2021

INSCRIU-TE A LES MÀSTER CLASS! CLICA AQUÍ

A partir del febrer es dona inici a les classes magistrals que organitza l'Escola d'Enoturisme de Catalunya i que tractaran, des de punts de vista actuals i originals, la temàtica del vi.

Les màsters Class és un producte formatiu nou que s'ha inclòs aquest any en el Curs de Sommelier Professional, reconegut i homologat per l'Associació Catalana de Sommeliers, i que l'Escola va començar a impartir al febrer del 2021.

La proposta de l'Escola és ara obrir les 4 sessions formatives organitzades pel 2022 al públic que hi estigui interessat, tingui vinculació amb el sector turístic, enoturístic, vitivinícola o gastronòmic, o per interès personal. Les sessions seran presencials i es realitzaran a l'edifici de l'Enològica (C/Amàlia Soler 29, 08720 Vilafranca del Penedès).

Les sessions formatives que s’obren al públic són:

1. Màster class: CAP A ON VA EL MERCAT INTERNACIONAL DEL VI

A càrrec de David Forer, consultor i Master of Wine. una de les consideracions més altes dins del món del vi, el cim de la capacitat de tast i el coneixement sobre el comerç mundial del vi (actualment, només hi ha 369 Masters of Wine al món).

La sessió tindrà lloc el 23 de febrer de 17:00 a 20hAquesta màster class s'impartirà en anglès. 

 

2. Màster class: LA COMUNICACIÓ AL MÓN DEL VI 

A càrrec de Montse Alonso, sòcia directora de l'agència de consultoria i comunicació MAHALA Wine, enòloga, especialista en marketing i RRPP i sumiller.

La sessió tindrà lloc el 30 de març, de 17:00 a 20:00h.

montse-alonso.r_d.1224-1632-0.jpeg

 

3. Màster class: DISTRIBUCIÓ I POSICIONAMENT DELS VINS AL MERCAT

A càrrec de la Vila Viniteca.

La sessió tindrà lloc a l'abril (a concretar data).

VILA VINITECA, Barcelona - El Born / La Ribera - Fotos, Número de Teléfono  y Restaurante Opiniones - Tripadvisor 

 

4. Màster class: MARIDATGE AMB FLORS I PLANTES. Altres enfocaments del maridatge.

Com poden influenciar les flors i les plantes en els maridatges?

A càrrec de Evarist March, expert en guiatge i interpretació del patrimoni també botànic del Celler Can Roca i director de Naturalwalks, i Sara Pérez, enóloga i propietària del celler Venus La Universal (Priorat).

La sessió tindrà lloc el 15 de juny de 17:00 a 20:00h.

Evarist-March-e1612994051552.jpgSara Pérez, la pasión de Mas Martinet en Priorat - Orange Wines

 

PLACES LIMITADES I INSCRIPCIÓ

El nombre de places disponibles per a cada sessió és limitat, ja que les sessions es fan de manera presencial a l'Escola d'Enoturisme. Les aules de l'Escola compleixen les mesures de protecció i seguretat per a la Covid-19, i es garanteix la seguretat en el desenvolupament de les seves classes formatives.

Per a cada Màster Class s'obren 20 placesEl preu de la inscripció és de 50 € per a una sessió formativa, de 80 € si la inscripció és formalitza a dues màsters class, de 105 € si es reserva plaça a les 3 classes magistrals i 130 € per les quatre sessions.

Tota la informació referent a les sessions, així com el tràmit per a la inscripció es pot realitzar a través del web escolaenoturisme.cat.

INSCRIU-TE A LES MÀSTER CLASS!

Accessibilitat