El curs compta amb varis alumnes del país i van ser convidats pel cònsol.
Màster class 2022
09 de desembre de 2021INSCRIU-TE A LES MÀSTER CLASS! CLICA AQUÍ
A partir del febrer es dona inici a les classes magistrals que organitza l'Escola d'Enoturisme de Catalunya i que tractaran, des de punts de vista actuals i originals, la temàtica del vi.
Les màsters Class és un producte formatiu el qual s'inclou al Curs de Sommelier Professional, reconegut i homologat per l'Associació Catalana de Sommeliers, i que enguany és la segona edició.
La proposta de l'Escola és ara obrir les 4 sessions formatives organitzades pel 2022 al públic que hi estigui interessat, tingui vinculació amb el sector turístic, enoturístic, vitivinícola o gastronòmic, o per interès personal. Les sessions seran presencials i es realitzaran a l'edifici de l'Enològica (C/Amàlia Soler 29, 08720 Vilafranca del Penedès).
Les sessions formatives que s’obren al públic són:
1. Màster class: EL MERCAT INTERNACIONAL DEL VI: INTERESSOS I NOVETATS
A càrrec de David Forer, consultor i Master of Wine, una de les consideracions més altes dins del món del vi, el cim de la capacitat de tast i el coneixement sobre el comerç mundial del vi (actualment, només hi ha 369 Masters of Wine al món).
La sessió tindrà lloc el 23 de febrer de 17:00 a 20h. Aquesta màster class s'impartirà en anglès.
2. Màster class: LA COMUNICACIÓ AL MÓN DEL VI
A càrrec de Montse Alonso, sòcia directora de l'agència de consultoria i comunicació MAHALA Wine, enòloga, especialista en marketing i RRPP i sumiller.
La sessió tindrà lloc el 30 de març, de 17:00 a 20:00h.
3. Màster class: DISTRIBUCIÓ I POSICIONAMENT DELS VINS AL MERCAT
A càrrec d'Héctor Angulo, representant a Vilaviniteca i expert en comercialització. S'encarregarà d'explicar les accions que implementa l'empresa en el seu mètode de treball per aconseguir un bon posicionament, i així diferenciar-se tant al mercat nacional com internacional.
La sessió tindrà lloc el 20 d'abril de 17:00 a 20:00h
4. Màster class: MARIDATGE AMB FLORS I PLANTES. Altres enfocaments del maridatge.
Com poden influenciar les flors i les plantes en els maridatges?
A càrrec de Evarist March, expert en guiatge i interpretació del patrimoni també botànic del Celler Can Roca i director de Naturalwalks, i Sara Pérez, enòloga i propietària del celler Venus La Universal (Priorat).
La sessió tindrà lloc el 15 de juny de 17:00 a 20:00h.
PLACES LIMITADES I INSCRIPCIÓ
El nombre de places disponibles per a cada sessió és limitat, ja que les sessions es fan de manera presencial a l'Escola d'Enoturisme. Les aules de l'Escola compleixen les mesures de protecció i seguretat per a la Covid-19, i es garanteix la seguretat en el desenvolupament de les seves classes formatives.
Per a cada Màster Class s'obren 20 places. El preu de la inscripció és de 50 € per a una sessió formativa, de 80 € si la inscripció es formalitza a dues màsters class, de 105 € si es reserva plaça a les tres classes magistrals i 130 € per les quatre sessions.