Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

L'Escola d'Enoturisme s’incorpora al Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona

28 de febrer de 2024

L’aliança reafirma el compromís de l'escola amb el desenvolupament sostenible del turisme i la promoció del patrimoni vitivinícola de la regió

El Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona, reconegut per la seva tasca en la promoció i consolidació del turisme a la regió, proporciona una plataforma única per a la col·laboració i la connexió entre actors clau del sector. La incorporació de l'Escola d'Enoturisme de Catalunya suposa un reconeixement del valor que el centre està aportant al sector, des de l’anàlisi de les necessitats formatives i els perfils professionals que el sector requereix; i també des de les diferents tipologies de la formació que ofereix per a cobrir aquestes necessitats.

L'Escola d'Enoturisme de Catalunya ha estat liderant iniciatives innovadores en la formació de professionals del turisme i enoturisme. La integració en aquest espai de prestigi suposarà un avenç significatiu en la consolidació de xarxes de contactes, intercanvis d'experiències i oportunitats de col·laboració.

La regidora d’Educació i Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Gemma Romeu, va expressar la seva satisfacció per aquesta nova aliança: "La nostra participació en el Cercle de Turisme ens ofereix una oportunitat única per compartir coneixements, fomentar la innovació i contribuir al creixement sostenible de l'enoturisme a la regió".

Amb aquesta unió, l'Escola d'Enoturisme de Catalunya consolida el seu paper com a agent clau en la promoció de la cultura vitivinícola a Catalunya i reforça la seva dedicació a la formació de professionals del sector turístic i enoturístic.