Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

L’Escola d’Enoturisme presenta un mòdul d’estratègies de millora de la qualitat i comercialització en allotjaments rurals

11 de maig de 2015

L'Escola d'Enoturisme de Catalunya (ED'EC) amb la col·laboració de l'Associació de Masies del Penedès & TURALCAT ha dissenyat un programa de formació per millorar la qualitat i les eines de promoció dels allotjaments rurals catalans amb l'objectiu de millorar la seva capacitat d'atraure els mercats internacionals. L'ED'EC té previst iniciar a Vilafranca del Penedès el mòdul Estratègies de millora de la qualitat i comercialització en allotjaments rurals.
Els objectius del curs són aprendre a millorar la qualitat dels serveis i instal·lacions dels allotjaments rurals, optimització d'instal·lacions i serveis per millorar l'atenció al client i proporcionar als propietaris d'allotjaments rurals el coneixements bàsics per a millorar la seva promoció en mercats internacionals e incrementar el seu nombre de clients. 
Es tracta d'un curs molt pràctic, adreçat preferentment als propietaris o gestors d'allotjaments rurals catalans que vulguin adquirir coneixements que permetin una millora en la qualitat del serveis. 
El curs es desenvoluparà en el recinte de La Fassina en un format de classes presencials. Es distribueix en deu sessions, de tres hores cada una, els dimarts i dijous de 18 a 21 hores. L'inici del curs està previst pel 19 de maig i la finalització el 18 de juny. El curs serà impartit per un expert especialista en la matèria. La matrícula del curs és de 50€ i pels membres de Turalcat 30€. 

Accessibilitat