Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

L’Escola d’Enoturisme obre al públic les Màster Class amb ponents de referència

05 de març de 2021

Les ponències tractaran la temàtica del vi des de punts de vista diferents i actuals.

INSCRIU-TE A LES MÀSTER CLASS


A partir del 14 d'abril es dona inici a les classes magistrals que organitza l'Escola d'Enoturisme de Catalunya i que tractaran, des de punts de vista actuals i originals, la temàtica del vi.
 

Les màsters Class és un producte formatiu nou que s'ha inclòs aquest any en el Curs de Sommelier Professional, reconegut i homologat per l'Associació Catalana de Sommeliers, i que l'Escola va començar a impartir el passat 2 de febrer.
 

La proposta de l'Escola és ara obrir les 3 sessions formatives organitzades per al 2021 al públic que hi estigui interessat, tingui vinculació amb el sector turístic, enoturístic, vitivinícola o gastronòmic, o per interès personal. Les sessions seran presencials i es realitzaran a l'edifici de l'Enològica (C/Amàlia Soler 29, 08720 Vilafranca del Penedès).

Les sessions formatives que s’obren al públic són:

NEUROCIÈNCIA I VI: Què li passa al nostre cervell quan tastem.
A càrrec de Josep de Haro, especialista en sensorialitat.
La sessió tindrà lloc el 14 d'abril, de 17:00 a 20:00 h


EL SERVEI DEL VI: Què necessita el Sommelier per al servei de vi?
Què necessita el client?
A càrrec de Ruben Pol, Sommelier del restaurant Disfrutar.
La sessió tindrà lloc el 17 de maig, de 17:00 a 20:00 h

 

DIFERÈNCIES DEL VI EN BASE ALS CRITERIS D'ELABORACIÓ:
Vins i Productes, és el mateix? Qui fa el vi? Tastem la diferència. Debatem-ho.
A càrrec de Ricard Rofes, enòleg de Cellers Scala Dei.
La sessió tindrà lloc el 14 de juny, de 17:00 a 20:00 h

 

Places limitades i inscripció
El nombre de places disponibles per a cada sessió és limitat, ja que les sessions es fan de manera presencial a l'Escola d'Enoturisme. Les aules de l'Escola compleixen les mesures de protecció i seguretat per a la Covid-19, i es garanteix la seguretat en el desenvolupament de les seves classes formatives.

 

Per a cada Màster Class s'obren 20 places. El preu de la inscripció és de 50 € per a una sessió formativa, de 80 € si la inscripció és formalitza a dues màsters class, i de 100 € si es reserva plaça a les 3 classes magistrals.
Tota la informació referent a les sessions, així com el tràmit per a la inscripció es pot realitzar a través del web escolaenoturisme.cat.

 

INSCRIU-TE A LES MÀSTER CLASS

 

 

8 de març de 2021
 

 

Accessibilitat