Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

L'Escola d'Enoturisme es converteix en el centre formador de Família Torres

17 de novembre de 2023

Aquesta setmana es va iniciar el curs Tècniques de vendes aplicades a la gastronomia i enoturisme. Una formació organitzada juntament amb Família Torres adreçada als seus treballadors del departament de vendes, reserves, enoturisme i sala.

El curs neix amb l'objectiu de cobrir les necessitats dels treballadors a l'hora de guanyar habilitats per a la millora de la competitivitat, estratègies de vendes i negociació en el serveis i productes turístics i enogastronòmics. Es tractaran continguts com l'anàlisi del turisme (oferta i demanda), plans de promoció de vendes, les necessitats del client, la distribució dels productes a la botiga i com passar de l’experiència del client a la venta a la botiga de vins la carta al restaurant com un element de venda, entre d'altres.

El docent que imparteix la formació és Xavier Fumanal, consultor, assessor i formador en millora competitiva, innovació comercial, estratègies, màrqueting i gestió de vendes. És expert en innovació comercial enfocada als processos de vendes al client.

La propera formació s'iniciarà al gener i s'enfocarà en l'anglès turístic aplicat al tast de vins, de la mà d'Andrew Ashurst. Ambdues formacions estan subvencionades pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya, dins del programa CONFORCAT A MIDA.

Accessibilitat