Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya present al seminari d’enoturisme Vívid enoConference 2015

16 de abril de 2015

El president del Consell Empresarial de l'Escola d'Enoturisme de Catalunya, Raimon Olivella, va assistir el passat 10 d'abril al seminari d'enoturisme Vívid enoConference 2015. Aquest és un seminari de referència sobre enoturisme que es realitza a Catalunya, organitzat anualment a la localitat baixempordanesa de Calonge-Sant Antoni, en el marc del Festival Vívid, el festival del vi de l'Empordà. 
El seminari va dirigit a cellers i destinacions i a totes aquelles empreses, institucions i professionals que necessitin desenvolupar la seva vessant enoturística per tal atraure i satisfer a tots aquells visitants o clients motivats per la cultura del vi i el seu entorn. 
L'edició de la Vívid enoConference 2015 va tenir com a eix principal el replantejament de les visites guiades i tematitzades als cellers. En l'edició d'enguany, els ponents van donar les claus de com millorar la visita enoturística i com fer-la memorable per els turistes del vi. 
El ponents va ser alguns dels millors experts en enoturisme que hi ha actualment, entre ells Paul Wagner, professor del Napa Valley College que està considerat un autèntic gurú del vi i l'enoturisme; Damià Serrano, professor de planificació turística de regions vinícoles CETT-UB; o Alicia Estrada, especialista en comunicació i comercializació de vi i en enoturisme. 
Raimon Olivella, en representació de l'Escola d'Enoturisme de Catalunya, va poder compartir les línies de treball de l'escola amb experts i empresaris del món de l'enoturisme. Els assistents al seminari van valorar molt positivament la creació de l'escola d'Enoturisme, a través de la qual es podran planificar ben aviat accions conjuntes molt necessàries per aquest sector que tant d'impuls està vivint recentment. 

Accessibilitat