Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya, a la I Conferència Catalana de la Comunicació i el Vi

05 de març de 2019

La conferència ha reunit professionals del món del vi i la comunicació al Col·legi de Periodistes de Catalunya en dos dies de conferències, taules rodones, tastos i convivència al voltant de la comunicació del vi. La directora de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, Ester Garcia, ha intervingut en una taula rodona sobre els temes que no es parlen prou al sector del vi. Ha defensat que “la comunicació ha de formar part de la gestió de qualsevol empresa vinícola”. A més, ha explicat que “des de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya volem acompanyar el sector amb formació continuada enfocada a adquirir habilitats concretes”. En aquest sentit, ha admès que “als petits cellers i bodegues els costa veure la utilitat dels espais de formació i reflexió” i ha assegurat que “és clau posar el focus en com podem professionalitzar aquestes organitzacions”. Ester Garcia també ha reivindicat que “des de totes les zones i territoris hem de treballar conjuntament per potenciar la marca de la Catalunya enoturística”.

 

La directora de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya ha compartit la taula rodona sobre les qüestions que no es parlen al sector del vi amb el degà del Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya Joan Miquel Canals, el propietari i enòleg de Lafou Celler Ramon Roqueta i la periodista i directora del Postgrau de Màrqueting i Comunicació Gastronòmica i Enològica de la Universitat Abat Oliba CEU Anna Riera.

La I Conferència Catalana de la Comunicació del Vi Comuvicat ha reunit els dies 4 i 5 de març a Barcelona comunicadors, periodistes, blocaires, sommeliers, responsables de comunicació dels cellers, DOs, enòlegs, restauradors, distribuïdors i organitzadors d’esdeveniments amb l’objectiu de debatre sobre la comunicació del vi català.