Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Joan Lluís Gómez, sommelier del Sant Pau, imparteix el curs de Sumilleria i Maridatge

10 de octubre de 2018

Vols aprendre més sobre sumilleria? L’Escola d’Enoturisme de Catalunya ofereix una formació 100% subvencionada en Sumilleria i Maridatge per aprofundir en la tècnica de maridatge i oferir un producte propi i de qualitat, que doti d’identitat i nous atractius el teu negoci.

El docent del curs és Joan Lluís Gómez, sommelier del Restaurant Sant Pau de la xef Carme Ruscalleda, que porta més de 9 anys participant en el creixement d’un projecte on el producte, els vins i la qualitat tenen un paper fonamental. L’experiència de Gómez està acompanyada dels seus estudis, ja que compta amb el Higher Certificate in Wines and Spirits per la Wine & Spirit Education Trust.

Al llarg de 20 hores de formació es perseguirà l’objectiu d’aconseguir descriure les diferents característiques organolèptiques dels vins amb un vocabulari específic i aprendre a relacionar-los amb el menjar més adequat.

Aquest curs es durà a terme al Celler Augustus Fòrum (El Vendrell) els dies 18 i 25 d’octubre i 8, 15 i 22 de novembre, en un horari de 10 a 14h. No dubtis en inscriure-t’hi!