Inscriu-te als cursos 100% subvencionats d’arreu del territori

Inscriu-te als cursos 100% subvencionats d’arreu del territori

02 de octubre de 2018

Treballes en un celler o restaurant i necessites reciclatge? L’Escola d’Enoturisme de Catalunya t’ofereix una sèrie de cursos d’especialització impartits per reconeguts professionals del sector. Noms com els de David Seijas, antic sommelier al Bulli, Joan Lluís Gómez, sommelier del restaurant Santa Pau de Carme Ruscalleda o Eduard Campos, cofundador d’Emotional Gastronomy comparteixen la seva experiència i coneixements en aquests cursos.

Cellers i altres espais de vuit comarques d’arreu del territori acullen aquestes formacions curtes, enfocades en diversos temes d’interès i 100% subvencionades pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya. Els cursos tenen una durada d’entre 15 a 50 hores i pretenen professionalitzar i aportar innovació i qualitat al sector enoturístic.

Us animem a participar-hi!

Informació i atenció turística en llengua estrangera: anglès (30h)

Celler Oller del Mas (Manresa)

Dates: 8, 22 i 29 d’Octubre i 5, 12 i 19 de Desembre

Horari: cada dia de 9.30 a 14h i l’últim (19 de Desembre) de 9.30 a 17h

Més informació

Inscriu-te!

Informació i atenció turística en llengua estrangera: alemany (30h)

Celler Augustus Fòrum (El Vendrell)

Dates: 17 i 24 d’Octubre i 7, 14, 21 i 28 de Novembre

Horari: cada dia de 9 a 14h

Més informació

Inscriu-te!

Sumilleria i maridatge (20h)

Celler Augustus Fòrum (El Vendrell)

Dates: 18 i 25 d’Octubre i 8, 15 i 22 de Novembre

Horari: cada dia de 10 a 14h

Més informació

Inscriu-te!

Cocteleria (20h)

Escola d’Enoturisme de Catalunya (Vilafranca del Penedès)

Dates: 17, 24 d’Octubre i 7, 14 i 21 de Novembre

Horari: cada dia de 10 a 14h

Més informació

Inscriu-te!

Ajuntament de Teià (carrer José Roca Suárez, 40)

Dates: 18, 25 d’Octubre i 8, 15 i 22 de Novembre

Horari: cada dia de 10 a 14h

Més informació

Inscriu-te!

Formatges per a restaurants (16h)

Celler Can Casals (Sant Esteve Sesrovires)

Dates a confirmar (entre Octubre i Novembre)

Més informació

Inscriu-te!