Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Incorpora nous coneixements enoturístics al Penedès

27 de febrer de 2019

D’una banda s’organitzen cursos d’informació i atenció turística en llengua estrangera destinat a aquelles persones que s'ocupen dels diferents moments de l'atenció turística del seu negoci i que necessiten adquirir eines per millorar l'atenció al visitant i la venda dels seus productes en anglès o francès. Sempre amb una visió enoturística i amb un enfocament pràctic amb tast de producte. Els dies 11, 18 i 25 de març i 1 i 8 d'abril tindrà lloc el curs d’informació i atenció turística en anglès, mentre que els dies 22 i 29 de maig i 5, 12, 19 i 26 de juny serà el torn del curs en francès.

 

D’altra banda, els dies 12, 19 i 26 de març i el 2 d'abril s’organitza el curs Reputació online: gestió i millora de la reputació en plataformes de gestió, una formació orientada a desenvolupar un pla estratègic de comunicació a través de xarxes socials i web 2.0. L’impartiran l’expert en màrqueting estratègic i operatiu especialitzat en el sector turístic i agroalimentari Carles Mera i el periodista especialitzat en vitivinicultura, sommelier i corresponsal de La Vanguardia al Penedès Ramón Francàs.
 

També a la seu de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya a Vilafranca del Penedès s’ofereix una formació que proporciona als responsables d’enoturisme i guies dels cellers les eines i habilitats necessàries per a desenvolupar les funcions d'un guia turístic. Serà els dies 29 d'abril, 6, 13 i 27 de maig i 3 i 10 de juny de la mà de David de Yzaguirre, consultor en canvi organitzacional i desenvolupament professional en grans multinacionals i cellers certificat per la Wine and Spirit Education Trust de Londres.  

El Celler Avgvstvs Forvm d’El Vendrell acollirà els dies 14, 21 i 28 de maig i 4 de juny un curs de nivell avançat sobre el servei del vi, una formació per adquirir els coneixements i les habilitats necessàries per realitzar la posada a punt del restaurant/bar/cafeteria, i atendre i servir als clients. Tot plegat amb el coneixement de David Seijas, Premi Nariz de Oro 2006 al millor sumiller d’Espanya, el qual va treballar com a sumiller  al Bulli Restaurant del 2007 al 2011 i a El Bulli Foundation fins a mitjans de 2015.

Per a inscripcions als cursos al Penedès, 100% subvencionats, feu click aquí