Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Impulsa el teu establiment amb la formació en Servei en Restaurants i Bars

26 de setembre de 2018

Tens dubtes per triar els vins per a la carta, com presentar-los i servir-los? Saps com fer del servei una eina de fidelització del client? Si vols adquirir els coneixements i les habilitats necessàries per realitzar la posada a punt del teu restaurant o bar i atendre i servir als clients, l’Escola d’Enoturisme de Catalunya t’ofereix una formació 100% subvencionada en Servei en Restaurants i Bars que et satisfarà.

El curs, que té una durada de 30 hores, aprofundeix en tots els aspectes del servei en un restaurant adoptant una visió de coherència entre el producte alimentari, els vins, el servei i la forma de gestionar-ho.

La formació l’impartirà David Seijas, sommelier a El Bulli Restaurant del 2007 al 2011 i a El Bulli Foundation fins a mitjans de 2015. Seijas, que va ser Premi Nariz de Oro 2006 al millor Sumillier d’Espanya, compartirà la seva experiència i coneixement amb els participants.

Per aproximar el curs al territori, s’ofereixen dos emplaçaments diferents per realitzar-lo: al Celler Can Roda (Santa Maria de Martorelles – Vallès Oriental) i a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya (Vilafranca del Penedès).

Escola d’Enoturisme de Catalunya (Vilafranca del Penedès)

Dates: 1, 8, 15, 29 d’Octubre i 5 i 12 de Novembre

Horari: cada dia de 9 a 14h

Inscriu-te!

Celler Can Roda (Santa Maria de Martorelles)

Dates: 1, 8, 15, 29 d’Octubre i 5, 12, 19 i 26 de Novembre

Horari: cada dia de 16 a 20h i l’últim dia (26 de Novembre) de 16 a 18h

Inscriu-te!