Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Heretat Oller del Mas, Premi Vinari al Millor Projecte Enoturístic 2020

13 de octubre de 2020

El passat 9 d'octubre es va celebrar a Vilafranca la gala dels Premis Vinari 2020, certamen que premia els millors vins catalans. Enguany, els Premis Vinari presentaven una novetat, el Premi al Millor Projecte Enoturístic 2020. El guardó, que va ser lliurat per la directora de l'Escola d'Enoturisme de Catalunya, Ester Garcia, va recaure en el celler Heretat Oller del Mas, per la seva aposta per l'enoturisme com a eina de difusió del celler i del seu territori d'origen, el Pla de Bages.


El projecte ofereix un catàleg d'activitats molt ampli i divers dirigit a tota mena de públics, i atrau un important nombre de visitants cada any.