Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Guanyadors de "El Gran maridatge"

18 de novembre de 2020

Del 9 al 15 de Novembre s'ha celebrat la Setmana del Vi Català , amb l'objectiu de donar a conèixer i promocionar els vins de Catalunya arreu del territori. És la festa anual dels vins catalans, un esdeveniment que agrupa tot un conjunt d’activitats per tot el territori català amb un gran objectiu comú: oferir un tast de la immensa varietat i riquesa del sector.

Des de l'Escola d'Enoturisme de Catalunya i hi hem pres part proposant el Joc de "El Gran Maridatge". En el joc hi han participat més de 40 persones, provant d'escollir el millor vi per a maridar un menú degustació de 5 plats.

Els premis consistien en la visita enoturística a un celler, el qual s'hi hi hem pogut  trobar un dels seus vins dins del joc. En total, doncs, teniem 7 premis i 7 han estat les persones que han encertat els 5 vins del joc.

Enhorabona! Aquests són els vostres premis! Ens posarem en contacte amb vosaltres per a fer-vos arribar el vostre val regal

 

 

 

new_logo_vilarnau_barcelona_white_logo_shadow.png

Vilarnau

....9158M

logo.png

La vinyeta

....0257Y

logotip-mas-llunes-negre_retina.png

Mas Llunes

....7782W

cavesartium_logo_100.jpg

Artium

....6695H

logotip_blanc.png

Mas Vicenç

....7054C

slide-logo.png

Celler de Capçanes

....2214N

 

image001.png

 

Avgvstvs Forvm ....4143E
Accessibilitat