Forma’t amb el millor professorat al CFGS en Guia Turístic

Forma’t amb el millor professorat al CFGS en Guia Turístic

03 de maig de 2018

Per comptar amb uns estudis de qualitat i que et permetin accedir a una bona posició laboral és vital aprendre dels millors professionals, per això a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya comptem amb un equip docent de primer nivell pel Cicle Formatiu de Grau Superior en Guia, informació i assistències turístiques. Entre els nostres professors podeu trobar experts en turisme i en el món vitivinícola, tot perquè et converteixis en un bon guia:

Lluís Tolosa: Sociòleg, escriptor i editor. Ha publicat una dotzena de llibres de vins, amb els quals ha guanyat una desena de premis nacionals i internacionals i ha elaborat les guies d’Enoturisme més importants de Catalunya i Espanya.

César Cànovas: Sommelier espanyol qualificat com el millor sommelier d’Espanya 2006 i un dels 10 millors del món. Després de molts anys al restaurant familiar “Racó d’en Cesc”, i de liderar l’equip de sommeliers de Monvínic va decidir transmetre els seus coneixements a partir de la docència al CETT. Col·laborador com expert de l’Escola d’Enoturisme des de 2016.

Begoña Fernández: Professora de turisme i viatges a CETT - UB, fundadora de GoandBe - Creative Holidays i docent Escola d’Enoturisme de Catalunya des del 2016.

Èric Enguita: Gerent d’Artcava, empresa dedicada a la gestió de l'enoturisme del Celler Can Batlle. Administrador i fundador del projecte | Enòleg | Màrqueting. Docent Escola d’Enoturisme de Catalunya des del 2016 del CP de Sommelier.

Francesc Xavier Mingorance: Llicenciat en Història de l'Art. Postgrau en Museologia i Museografia. Professor Associat d'Art Antic i Medieval. Departament Humanitats. UPF. Professor de Turisme Cultural i Patrimioni. EUHT-CETT - Universitat de Barcelona. Director de T-CUA, Tutories Culturals i Artístiques, SL. - Col·laborador de les següents institucions:  UPC. Fundació Palau de Caldes d'Estrac.Patrimoni Cultural d'Andorra. Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona.

Carme Ruiz: Màster en Educació i TIC especialitat investigadora. Diploma en Turisme i Gestió Hotelera amb idiomes anglès i francès. Professora assignatures del Grau en Turisme (docència en anglès). Docent Escola d’Enoturisme de Catalunya des del 2016.

El CFGS en Guia, informació i assistències turístiques destaca per ser l’única formació especialitzada  en turisme i en enoturisme, amb dos mòduls específics, el primer sobre sommilieria i el segon sobre coneixement de les DO catalanes. A més, es tracta d’una FP en modalitat DUAL, amb una inserció laboral del 71,5% i que inclou 1000 hores de pràctiques remunerades en empreses del sector.

Si vols conèixer el cicle, t’esperem a les portes obertes del 19 de maig a l’Enològica, a Vilafranca del Penedès, inscriu-te!. I si no pots assistir-hi, l’Escola ofereix entrevistes personalitzades amb l’equip docent. Si voleu concertar una cita podeu fer-ho enviant un mail a mmula@vilafranca.org o trucant al 93.169.41.02.