Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Formacions contínues 100% subvencionades: pròxims cursos a l’Empordà

06 de agost de 2019

Després d’oferir-vos els pròxims cursos subvencionats al Penedès, arriba el torn de l’Empordà. Recordem que aquestes formacions subvencionades al 100% estan impulsades per l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, en col·laboració amb institucions, entitats i les DO del Territori.

L’objectiu és formar els professionals del sector turístic i enoturístic. A continuació, us presentem les formacions que es realitzaran en aquesta comarca passat l’estiu:

  • Eines pel guia turístic: del maridatge a la comercialització

Els objectius d’aquest curs és aconseguir descriure les diferents característiques organolèptiques dels vins emprant un vocabulari específic i saber-los relacionar amb els àpats més adequats. També pretén ajudar en la preparació d’un maridatge raonant i exposant les relacions que intervenen. Finalment, crear un producte enoturístic interessant i vincular-lo a les estratègies de comercialització és un dels reptes.

Joan Lluís Gómez, Sommelier lligat estretament durant més de 9 anys a la història d’èxit del Restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda, estarà al càrrec de la formació.

Dates: 29 d’Octubre, 5, 12, 19 i 26 de Novembre de 9.30 a 13.30h i els dies 7 i 21 de Novembre de 9 a 14h

Lloc de realització: Celler Mas Llunes (Ctra de Vilajuïga, 17780 Girona)

Horari: De 9:30 a 13.30h (20h) + 9.00 a 14.00 (10h)

Inscripcions aquí

  • Gestió d'establiments de restauració

Curs adreçat a petits productors i cellers que volen incorporar una proposta gastronòmica dins la seva oferta de serveis i que necessiten assessorament per impulsar el seu projecte. Així mateix, l’enfocament enoturístic de la formació també pot ser interessant per a restauradors amb l’objectiu d’implementar trets diferencials al seu negoci.

Dates: 4, 11, 13, 18, 25 i 27 de novembre

Lloc de realització: Celler La Vinyeta (Ctra. Mollet a Masarac, 17752 Mollet de Peralada, Girona)

Horari: De 9h a 14h (30h)

Inscripcions aquí

Són dos cursos de curta durada que de ben segur donaran resposta a les inquietuds i necessitats dels professionals del vi amb ganes de progressar. T’hi apuntes?