Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Formacions contínues 100% subvencionades: pròxims cursos al Penedès

26 de juliol de 2019

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya, en col·laboració amb institucions, entitats i les DO del territori, impulsa formacions contínues subvencionades al 100%, amb l’objectiu de formar en l’excel·lència els professionals del sector turístic i enoturístic. Són cursos de curta durada, d’entre 15 i 30 hores, i van dirigits als professionals en actiu del sector tot i que també es reserva un percentatge de places per admetre persones desocupades. Els cursos tenen una temàtica variada, amb l’objectiu de donar resposta a les inquietuds i necessitats dels professionals i es realitzen a espais emblemàtics com cellers i bodegues, per apropar-nos al màxim a la realitat del sector.

A continuació, us fem arribar les formacions que es realitzaran al Penedès durant els propers mesos:

  • Desenvolupament de productes turístics des de la gamificació del producte

Curs que proporcionarà les eines bàsiques a les empreses i professionals dels serveis turístics per crear un producte innovador i diferenciat, i així poder millorar la satisfacció dels clients, a partir de la gamificació. A càrrec de The Cookie Box, consultora en disseny motivacional i gamificació.

Dates: 16, 23, 30 setembre i 7, 14, 21 d’octubre

Lloc de realització: Escola d'Enoturisme de Catalunya (C/ Amàlia Soler, 29, 08720 Vilafranca del Penedès)

Horari: de 15:00h a 20:00h (30h)

Inscripcions aquí

  • Informació i atenció turística en llengua estrangera (anglès)

Adreçat a tots aquells professionals que s’encarreguen de l’atenció turística en el seu negoci i necessiten millorar l’atenció al visitant i venda del seu producte en llengua anglesa. Curs pràctic amb visió enoturística i tast de producte. L’Andrew Ashurst, expert docent d'anglès especialitzat en el món del vi, impartirà la formació.

Dates: 8, 15, 22, 29 d'octubre i 5, 12, 19 de novembre

Lloc de realització: Escola d'Enoturisme de Catalunya (C/ Amàlia Soler, 29 , 08720 Vilafranca del Penedès)

Horari: 8, 15, 22, 29 d'octubre de 9.30 a 14h i 5, 12, 19 de novembre de 9.30 a 13.30 hores

Inscripcions aquí

  • Desenvolupament de productes turístics

Curs que facilita les eines i habilitats necessàries per a la creació de productes i/o serveis turístics tenint en compte les característiques territorials i les variables socioeconòmiques. A càrrec de Manel Colmenero, professional d’una llarga trajectòria professional en turisme. Creador de la xarxa social Gastronomicum 2.0 i expert en Turisme Gastronòmic.

Dates: 21 i 28 d'octubre, 4, 11, 18 i 25 de novembre

Lloc de realització: Fermí Bohigas (Finca Can Macià, 08711 Òdena, Barcelona)

Horari: de 15.30h a 20.30h (30h)

Inscripcions aquí

No hi ha millor manera d’acabar l’estiu que formant-nos per encarar el tram final de l’any amb motivació i ganes de ser professionals més ben preparats!