Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Enoturisme, més enllà de la innovació: un curs per descobrir les tendències del futur

28 de agost de 2018

Prepara’t per conèixer tot el que ve de nou al món de l’enoturisme amb aquest curs intensiu de dos dies on aprendràs de primera mà les innovacions del sector a Vilafranca del Penedès. La formació, de 16 hores de durada, es concentra en dos dies: dissabte 22 i diumenge 23 d’octubre i està organitzada de forma conjunta per la Universitat Rovira i Virgili i l’Escola d’Enoturisme de Catalunya.

Enoturisme, més enllà de la innovació és un curs que busca posar l’accent en les noves formes de comunicació i com aquestes es poden aplicar de forma rellevant per a la construcció de productes enoturístics i la seva difusió. A més, també busca identificar els factors claus d’èxit d’altres experiències turístiques i els diferents models d’estructuració de productes enoturístics.

Jaume Salvat serà l’encarregat d’impartir la formació, que està coordinada conjuntament amb Gemma Casellas. Qualsevol persona relacionada amb l’àmbit de l’enoturisme i la viticultura sortirà amb coneixements reforçats d’aquesta formació intensiva i gaudirà de noves eines per tal d'afrontar els reptes de futur del sector. Us hi podeu inscriure a través d’aquest enllaç.