El turisme, un sector en creixement i amb demanda de professionals a Catalunya

El turisme, un sector en creixement i amb demanda de professionals a Catalunya

08 de novembre de 2017

 

El turisme fa anys que està en constant creixement a Catalunya i cada cop són més els estrangers que decideixen venir a passar-hi uns dies. Per això, la demanda de professionals ben preparats és una de les constants dins del món turístic.

En els últims 9 mesos la comunitat més visitada de l’Estat Espanyol és Catalunya, per davant de les Illes Balears i les Illes Canàries, segons les dades de la balança de pagaments recollida pel Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital.

Aquest any el sector turístic i de viatges acumula un superàvit de 28.812 milions d’euros en els vuit primers mesos de l’any, el que suposa un 11,3% més que fa un any en el total de l’Estat Espanyol. Unes dades que evidencien la bona salut del sector, que preveu incorporar nous professionals especialitzats a les seves files.

Amb l’objectiu d’atraure a un turisme de qualitat amb una despesa elevada, l’Escola d’Enoturisme creu en la formació de professionals per treballar en el sector. Una bona formació sempre és la millor eina per arribar a ser un bon professional.