El negoci del turisme de reunions: com treure’n el màxim profit

El negoci del turisme de reunions: com treure’n el màxim profit

20 de febrer de 2018

Inscriu-te!

El turisme de reunions i MICE està en un moment d’expansió: Barcelona és el 2on destí més demanat pel 2018 i Espanya el 5è país del món en nombre de reunions celebrades. Per això l’Escola d’Enoturisme de Catalunya aposta per un curs dirigit a empreses i professionals del sector enoturístic per tal d’aprendre a desenvolupar productes encarats al turisme de reunions o MICE. A més s’incidirà en quins són els millors canals per a la seva comercialització i les eines més recomanades per explotar-los al màxim.

Durant el curs els assistents aprendran a crear una estratègia de trobades alineada amb els objectius de les empreses. A més es destacarà l’ús de la tecnologia com a factor fundamental per millorar l’experiència dels assistents amb la creació d’’aplicacions mòbils a cada esdeveniment per a reforçar la fidelització i la interacció abans, durant i després de l’acte.

El curs, que es realitzarà els dies 7,14, 21 i 28 de maig i 4 i 11 de juny, és 100% subvencionat i dura 30 hores. La ponent és Alícia Estrada, Consultora especialista en comercialització de l’enoturisme, especialitzada en enoturisme MICE, directora de Marketing e Innovación de GEBTA (Guild of European Business Travel Agents), professora del Màster de l’Organització Mundial del Turisme (OMT) sobre l’Alta Gestió de Destins Turístics.