Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

El Curs Presentació de vins i begudes als Wine Bars convida a empreses per assistir a la sessió final

05 de maig de 2021

El 29 de juny es durà a terme l’última sessió del Curs de Presentació de vins i begudes als Wine Bars. El curs, el qual començarà el proper 1 de juny, va dirigit a tots els cellers, botigues de vins, restaurants, etc, que vulguin impulsar la seva carta dels Wine Bars com a eina d’aproximació del producte al client.

L’última sessió anirà de la mà de Ferran Centelles, en la primera part tractarem els maridatges i la segona part els alumnes presentaran productes singulars i cartes de wine bars.

Si estàs en interessant en els maridatges i en conèixer  productes i novetats del territori estàs CONVIDAT participar d’aquesta darrera sessió del curs.

Si ets allotjament, empresa de serveis turístics o restaurants, i vols conèixer de primera mà productes i novetats del sector per a presentar-les o per a poder-les recomanar  als seus clients podràs aprofitar aquest espai per a sinergies per ambdues parts, ja que l’alumne tindrà l’oportunitat de presentar el seu projecte final a una empresa que podrà ampliar la seva cantera de clients.

Places limitades. 15 places. Inscripcions AQUÍ.

Dia, horari i lloc

Dimarts 29 de juny, de 9:00h a 13:30h.

Escola d’Enoturisme de Catalunya C/Amàlia Soler, 29 (Vilafranca del Penedès).

Es tracta d’un curs 100% subvencionat pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya. La formació permetrà apropar al client al presentar els seus vins i escumosos, proposant espais a l’aire lliure, generant noves ubicacions pel tast de vins mentre gaudeixen del paisatge i la natura. Si vols formar part del curs tens tota la informació per inscriure’t aquí.

Accessibilitat