Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

EL CELLER DELS SENTITS

25 de abril de 2017

 

El Celler dels sentits” és una  activitat oberta a tot el públic en general i que servirà per donar el tret de sortida a les Fires i Festes de Maig d’enguany.

Aquesta activitat vol apropar els cursos que s'organitzen des de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya a totes les persones del territori que tinguin interès pel món del vi i l’enoturisme.

L’activitat es realitzarà el 10 de Maig a les 18h a l’edifici de l’Enològica (Carrer Amàlia Soler 29, Vilafranca del Penedès).

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT

L’amo de la casa té la intenció d'organitzar un magnífic sopar per a la seva esposa, per això demana al summiller que s’ocupi de tot per tal que la vetllada sigui fantàstica.

Al summiller, no obstant, l’han enverinat, i aquest verí li ha fet perdre tots els sentits. Tem que no hagi estat la seva esposa, la cuinera de la casa, que gelosa d’un possible affaire amb una altre dona l’hagi castigat amb un verí que anul·la allò que més necessita per treballar, els seus sentits.

Tot i això, ha de trobar el vi perfecte!!! De manera que demanarà l’ajuda de tots els participants per a trobar el vi que millor maridi amb el sopar que ha preparat la seva dona.

Les inscripcions de l’activitat s’han de fer a través del següent link

Accessibilitat