Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

El 22 de maig comença el curs d’Informació i Atenció Turística en Llengua Estrangera Francès de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya a Vilafranca del Penedès

14 de maig de 2019

Ets professional del sector turístic i t’agradaria millorar el teu francès? Aquest dimecres dia 22 de maig comença a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya a Vilafranca del Penedès el curs d’Informació i Atenció Turística en Llengua Estrangera: Francès.

 

El curs té una durada de 30 hores i tindrà lloc els dies 22 i 29 de maig, 5, 12, 19 i 26 de juny de 9h a 14h a les mateixes instal·lacions de l’Escola d’Enoturisme de Vilafranca del Pendès, al Carrer Amàlia Soler 29.

 

Dirigit a tots aquells professionals del sector turístic i vitivinícola que tracten amb clients de parla francesa i que volen millorar-ne la comunicació i el tracte amb la seva llengua, aquest curs té com a objectius capacitar a l’estudiant en la comprensió oral i escrita de temes relacionats amb l’enoturisme i així poder-se expressar sense problemes amb la llengua francesa.

 

El curs és 100% subvencionat pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya i per tal de poder sol·licitar la teva plaça has de dirigir-te a aquest enllaç.