Descobreix el CFGS en Guia, Informació i Assistències Turístiques a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya

Descobreix el CFGS en Guia, Informació i Assistències Turístiques a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya

27 de juny de 2018

El CFGS de Guia, Informació i Assistències Turístiques de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya et permet descobrir una formació reglada per aprofundir en el sector turístic i amb dos mòduls específics sobre enoturisme: Coneixement de DO catalanes i Sommelieria.

Seguir-nos formant és vital per la nostra carrera laboral i, en un moment en què el turisme és un dels principals motors econòmics de Catalunya, uns estudis en turisme i enoturisme són garantia d’èxit.

Catalunya és un territori que any rere any trenca els seus propis records pel que fa al turisme. Només l’any 2017, 19 milions de turistes van visitar el territori. Tot i que la xifra sembla insuperable, sobretot si tenim en compte que triplica la població del país, cal dir que va augmentar un 5,5% respecte a les dades del 2016. El turisme és, doncs, un sector amb un present i un futur molt interessants per a tots aquells que s’hi vulguin formar.

El cicle compta amb professors de l’entorn vitivinícola i del món del turisme i que coneixen el sector en profunditat, com Lluís Tolosa i César Cànovas, i es cursarà en horari de 8:00 a 14:30 del matí. A més, gràcies a ser una formació en modalitat DUAL durant el segon curs podreu fer 1000 hores de pràctiques remunerades en una empresa del sector, sigui la pròpia bodega on ja treballeu o un altre negoci. Si vols conèixer més detalls d’aquesta formació contacta amb mmula@vilafranca.org o truca al 93 169 41 02.