Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Darrera setmana per presentar els projectes enoturístic dels cellers als Premis Vinari 2021

27 de abril de 2021

Els Premis Vinari 2021, que enguany celebren la seva 9a edició, ampliaran les seves categories dedicades en el sector de l’enoturisme. Aquestes categories comptaran amb el patrocini de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, que ofereix la formació dels professionals de l’àmbit enoturístic de Catalunya, contribuint així al desenvolupament del sector.

En l’edició passada del certamen es va crear la categoria d’un sol premi d’Enoturisme, però enguany s’ha volgut donar un pas endavant ampliant a 4 categories dedicades a aquest sector. Cada cop són més els cellers que dediquen activitats enoturístiques amb l’objectiu de que el client pugui conèixer i gaudir el territori a la vegada que s’apropa als seus productes.

Els Premis Vinari als projectes d’enoturisme comptaran amb un jurat especialitzat en la matèria que atorgarà premis en les categories següents:

  • Premi al millor allotjament (hotels, hostals, cases rurals, etc, pertanyents a cellers).
  • Premi al millor restaurant, wine bar i/o experiència de maridatges.
  • Premi a la millor visita enoturística i experiència de tast de vins que es dugui a terme de manera constant durant l’any.
  • Premi a la millor activitat enoturística de l’any puntual organitzada a un celler o a unes vinyes durant l’any 2020, en els àmbits del medi ambient, l’esport o el benestar, la cultura, la música o el luxe.

L’entrega de premis d’enoturisme es durà a terme el 9 de juliol. La resta de premis del certamen serà el 8 d’octubre. Els cellers que vulguin participar en les categories d’enoturisme dels Premis Vinari 2021 poden inscriure’s i presentar la seva candidatura a través de la pàgina web del certamen. També hi podreu trobar les bases i la guia d’inscripcions del concurs. Per qualsevol dubte sobre el termini d’inscripció es pot posar en contacte amb l’organització dels premis.

Accessibilitat