Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Cursos de formació contínua sobre enoturisme a Alella

23 de abril de 2019

 

L'Escola de Formació Professional d'Enoturisme de Catalunya, la iniciativa de l’Ajuntament de Vilafranca que, juntament amb el sector empresarial enoturístic, pretén impulsar la formació professional en aquest àmbit, ofereix a Alella durant diversos cursos de formació contínua per aprofundir sobre el coneixement de diverses disciplines, que començaran la primera quinzena de maig.

 

Així, el dimarts 7 de maig començarà el curs “Reputació online: gestió i millora de la reputació en plataformes de gestió”, adreçat a aquelles persones encarregades de la gestió comercial, de la comunicació i del màrqueting empresarial d’un negoci d’enoturisme. El curs, de 20 hores, s’impartirà tots els dimarts del mes de maig de 9.30 h a 13.30 h.

 

En aquesta formació, s’exposaran les característiques i el desenvolupament d’un pla estratègic de comunicació, els diversos mitjans per estar en contacte amb el públic i les eines més actuals, com les xarxes socials, web 2.0. i campanyes per tal d’expandir la marca pel territori.

 

El dimecres 8 de maig s’inaugurarà el curs de 20 hores Sumilleria i maridatge avançat”, que tindrà cinc sessions al llarg de maig i juny per tal d’aprofundir els coneixements sobre vins biodinàmics, naturals, ecològics.

 

Aquesta formació està especialment adreçada a restaurants, cellers, enoteques i allotjaments amb propostes gastronòmiques que vulguin donar un pas més i afegir les propostes del món de l’enologia a través de propostes de maridatges.


Per últim, el curs “Eines pel guia turístic: de l'autònom a l'empresa de serveis turístics” amb la finalitat de proposar eines empresarials i de comunicació per aquelles persones autònomes que volen iniciar un projecte de servei turístic. Aquest curs de 30 hores s’impartirà els dimarts de maig i juny de 9.00 h a 14.00 h a l’Ajuntament de Teià.

Accessibilitat